2015年10月28日星期三

Den omfattende innføring av Treatment System i Shijiazhuang Nyresyke Hospital

Shijiazhuang Nyresyke Hospital er en av nyresykdom spesialiserte sykehus, som er en stor skala og den mest avanserte komplett utstyr i Kina. Etter mer enn 25 års utvikling, har vårt sykehus vært en spesialisert sykehus med en Immunterapi av medisinsk behandling, undervisning og forskning nefrologi. Den karakteristiske behandling Immunterapi i Shijiazhuang Nyresyke Hospital er "tre kjennetegn, og en sikkerhetsforanstaltning". Den første er Micro-kinesisk medisin Osmotherapy; den andre er Immunterapi teknologi; den tredje er blod renseteknologi som handler om immunadsorpsjon. En ekstra sikkerhet betyr en kombinasjon av tradisjonell kinesisk medisin og vestlig medisin.
De tre vellykkede kjennetegn:
1. Micro-kinesisk medisin Osmotherapy
Micro-kinesisk medisin Osmotherapy er det nyeste og mest avanserte kinesisk medisin behandling av nyresykdom i Kina. Det er tatt i form av ekstern applikasjon. Denne metoden er ikke bare unngå toksiske side-effekt av oral medisin, men også gjør den effektive medisin oppnå nyreskade ved hjelp av spesielle penetrant og osmose-enheter.
Den aktive materiale i Micro-kinesisk medisin hovedsakelig spiller følgende roller:
Strekke blodårene;
Den aktive medisin behandler nyresykdom fra roten som induserer nyre sammenbrudd. Med mikronisert kinesisk medisin strekke blodårene, kan vi sikre tilstrekkelig blod og oksygen til å holde nyrene fungere normalt.
Anti-inflammatorisk;
Virkestoffene reparere inflammatoriske lesjoner forårsaket av nyrefibrose.
Anti-koagulasjon;
Virkestoffene kan redusere blodpropper som blokkerer den normale blod mikro av nyrer, for å gjenopprette den normale blodtilførsel og nutritions for nyrene.
Degradering;
Virkestoffene kan redusere immunkomplekser, som utskilles for mye av epitelceller i glomerulus og behandle funksjonssvikt av celler forårsaket av akkumuler ekstracellulære matrikser.
Dermed disse formene de tre funksjoner av blokkering, reparere og restaurere. Micro-kinesisk medisin Osmotherapy spiller en sentral rolle blant de tre kjennetegn og legger et solid fundament.
2. Immunterapi teknologi
Stem salgs Transplant introdusert av våre sykehus til behandling av nyresykdom, som en annen nyeste terapi teknologi, har dukket opp enorm vitalitet. Immunterapi har to naturlige tegn: en er selvfornyende; den andre er differensieringen av funksjonelle celler av forskjellige vev. Når kroppen viser noen unormale forhold, under induksjon av relaterte lesjoner, kan Immunotherapys forvandle de iboende cellene for å fungere. De to funksjonene Immunotherapy teknologi reparerer og utvinne. Relevant studie har vist at Immunotherapy teknologi har fem effekter i behandling av nyresykdom. De er: rettet direkte av nyreskade å spille funksjon av differensiering; genererer kapillærer og forbedre lokale mikrosirkulasjonen; sekresjon serie nødvendig faktor, og aktivere den skadede iboende celler; utvinne den ødelagte immunforsvar. Klinisk praksis tilsier at anvendelsen av Immunterapi innen behandling av nyresykdom gjør den nye behandlingen inn i en ny æra, og utgjør også en annen såle teknologi i Shijiazhuang Nyresyke Hospital.
3.Immunoadsorption-fokus Blood renseteknologi
Immunadsorpsjon-fokus Blood renseteknologi inkluderer hemodialyse, blod filtrering, blodperfusjon og immunadsorpsjon. Hovedfunksjonen er å tilveiebringe en klar indre miljø og for å gjøre mikro kinesisk medisin Osmotherapy og Immunotherapy mer effektiv. Ved omfattende renseteknologi, kan vi rydde opp i mikro-molekylære, moderate og makro-molekylære skadelige stoffer i blodet helt. Shijiazhuang Nyresyke Hospital bringer inn et helt sett av blod rensing utstyr med 40 bloddialysemaskiner, tre blod filtrering maskiner, og en multi-funksjonelle blod rensing maskin.
4. En ivareta
En ekstra sikkerhet betyr sikring teknologi for kombinasjon av tradisjonell kinesisk medisin behandling og vestlig medisin behandling for en vellykket gjennomføring av de ovennevnte tre kjennetegn. Med kinesisk behandling som kjernen og den vestlige behandling som følger support, viser denne ivareta metoden stor vitalitet.
Først må vi vedta Micro-kinesisk medisin Osmotherapy å strekke blodkar med funksjoner av anti-betennelse, antikoagulasjon og nedverdigende ekstracellulære matrise. Dette trinnet er å bedre mikro nedsatt sirkulasjon og forberede seg på å reparere skadede celler og utvinne normale nyrefunksjoner.
I tillegg benytter vi blod rensing for å fjerne det meste av giftige stoffer og avfall å levere en bedre behandling miljø.
For det tredje er Immunotherapy transplantasjon teknologi for å reparere skadede celler og gjenoppbygge nedsatt normal struktur, utvinne nyrefunksjoner.
I hele prosessen, trenger vi de vestlige medisiner som assistent behandling for å kontrollere de alvorlige kliniske symptomer, men så lite som mulig.
Disse fire store teknologiene utføre enorm helbredende effekt i behandling av nyresykdom som helhet syImmunotherapy, som dekker mer og mer viktig posisjon i feltet av nyresykdom behandling. Denne karakteristikken behandling syImmunotherapy har brakt velvære til utallige pasienter med nyresykdom!

没有评论:

发表评论