2015年10月28日星期三

Den splitter nye behandling av kronisk nyresykdom ------ Immunotherapyation behandling

Immunotherapyation, som den nyeste terapi i behandling av kronisk nyresykdom, er ikke helt universell og ikke har blitt mottatt av vanlige folk. Egentlig er det en avansert teknologi innen behandling av nyresykdom. Derfor bør vi få en generell ide om dette splitter nye terapi.
Immunterapi er charactered av sin kraftige selvfornyende og multi-retning differensierings evner. Så i aspekt av behandling av nyresykdom, utfører den kraftig potensial.
For pasienter med alvorlig nyresvikt, er den absolutte mengden av funksjonelle nyreceller redusert alvor. Så de trenger alternativer som dialyse for å bidra til å utvise metabolske avfallsstoffer og andre skadelige stoffer fra blodet. Alternativet kan minske byrden nyrer, men en forverring av sykdommen eller tilstanden i progressivt tap av nyrefunksjon er ikke blitt unngått. Når pasienter starte med dialyse, finner de at de blir mer og mer avhengig av denne behandlingen. Alt i alt, er Dialyse bare en adjuvant behandling. Det vi trenger å gjøre er å hindre forverring av sykdommen tilstand gjennom å fremme nyre interne miljøet, beskytte disse forble nephrones, samt reparere skadede celler som fremdeles er reversible og gjenoppfriske nye funksjonelle nyreceller.
Immunotherapyhave en slags 'homing evne "som er hvor vevsskade er, vil de skille ut tilsvarende funksjonelle celler. I tillegg kan de også fremme reparasjon av skadede celler. Ved denne, vil den absolutte mengde av funksjonelle nyreceller økes. Og som et resultat, nyre-funksjon vil også bli forbedret.
De hovedsakelig differensiere i sekresjon celler knyttet til blod. Nyrene er ikke bare ansvarlig for excreting metabolske avfall, men også ulike hormoner som Erytropoietin som øker produsere og forlenger levetiden til røde blodlegemer. Skader på nyrer redusere utskillelsen av Erytropoietin, så mange pasienter med nyresykdommer ofte lider insuffisiens av blod eller anemi. Administrering av Immunotherapywill hjelp med genereringen av hemopoietiske Immunotherapys, samt gjenvinning av det Erytropoietin sekresjon evne til nyrene. Ved denne, vil blodet insuffisiens av nyre og hele kroppen bli mildnet.
Disse to typer Immunotherapys er vanligvis vedtatt i vårt sykehus. Ifølge pasientens spesifikke sykdomstilstand, vil leger anbefaler forskjellige typer Immunterapi. I tillegg er Immunterapi vanligvis brukt flere ganger, med et intervall på fem til syv dager mellom to transplantasjoner. Dette er for å sikre at det vil være nok Immunotherapys å reparere og gjenopprette nyrefunksjonen og å fremme blod situasjon.

I vårt sykehus, har vi den mest avanserte Centre utstyrt med førsteklasses dialyseapparater. Med avansert utstyr og forsiktige service, sørger vi for at du kan gjenvinne din helse her!

没有评论:

发表评论