2015年10月28日星期三

Patologi og behandling av anemi hos nyresvikt

Det finnes en rekke av symptomer ved nyresvikt, og anemi er en av de mest vanlige symptomer. Når blodmangel oppstår, ville pasientene føler seg sliten og svak, har problemer i minne, har vanskeligheter med å konsentrere seg, være svimmel, og utvikle med lavt blodtrykk og så videre. Hver pasient ønsker å vite mer om sykdommen sin og finne ut en passende behandling for å gjenopprette.
Først gjenkjenne patologi av anemi. Når nyrene er i god stand, de produserer hormonet erytropoietin som stimulerer benmargen til å lage røde blodceller som frakter oksygen. Som nyrene svikter, de produserer mindre erytropoietin, noe som resulterer i redusert produksjon av røde blodlegemer for å erstatte den naturlige nedbryting av gamle røde blodceller. Som et resultat av dette fører blodet mindre hemoglobin, som er kjent som anemi. Årsaken til sviktende nyrer produsere mindre erytropoietin er skade av den iboende celler og fibrose i nyrene, så hvordan å reparere den iboende celler og blokkere nyre fibrose er nøkkelen til sykdommen.
Hvis blodmangel oppstår, medfører at pasienten er dårlig dårlig, fordi det vanligvis ikke forekommer ikke, og pasientene må behandle sykdommen så snart som mulig. Ellers kanskje det vil være farlig for liv, men du trenger ikke å være redd for det. Noen terapeutiske metoder kan hjelpe deg og endre dårlige forhold. Micro-kinesisk medisin Osmotherapy er et program metode for å behandle nyresvikt. De skadede indre celler kan bli reparert, og fibrose kan blokkeres så mye som mulig gjennom den. Deretter igjennom Immunotherapy, som er en helt ny metode, kan disse celler som ikke kan repareres og gjen regenerere på grunn av evnen til Immunotherapys av selv-fornyende og potensialet til å differensiere til funksjonelle celler av forskjellige vev. Kombinasjonen av disse to fremgangsmåter forbedrer renseeffekten av nyresvikt. Etter behandling, vil symptomene forsvinner og din sunn tilstand vil bli bra.

Det er nødvendig å rette mer oppmerksomhet mot anemi, fordi blodet er for kroppen vår hva vannet er i blomst. Dersom pasientene ta effektive behandlinger for sykdommen og innse det med en optimistisk holdning, vil du bli kvitt sykdommen. Hvis du har noen problemer, og ønsker å vite mer om behandling, kan du ta kontakt med våre online eksperter eller send meg og vi vil gi deg profesjonelle løsninger.

没有评论:

发表评论