2015年10月28日星期三

Rektor Immunotherapy Handling på Kronisk nyresykdom Treatment

Kan Kronisk nyresykdom kureres med Immunterapi handling? For massen av CKD pasienter, er det haster å finne en god terapeutisk metode. Det er vårt største ønske å kurere kronisk nyresykdom grundig. Imidlertid er den største vanskeligheten vi konfrontert med CKD gjentatte utbrudd, vanskelig å helbrede, men ingen grunn til å bli funnet. Med den detaljerte medisinsk studie, bare når vi kom inn i cellen cytologi feltet, gjorde vi finne årsaken til vanskelighetene, som er ikke klarer å finne den "root" av behandlingen. For å gjøre opp for mangel, forsknings eksperter introduserte Immunotherapyation inn Kronisk nyresykdom behandling, som har oppnådd herlig resultat. Det betyr Immunotherapyation behandling har utviklet en helt ny milepæl for kronisk nyresykdom behandling.
Hva er prinsippet om Immunotherapyation for kronisk nyresykdom? Hva er det som skiller seg fra andre behandlinger?
Immunotherapyation av Kronisk nyresykdom er en ny behandlingsmetode reist av den sakkyndige i våre sykehus. Fordi den behandler sykdom fundamentalt, det har mange fordeler i behandlingseffekt. For å forstå prinsippet om Immunotherapyation for kronisk nyresykdom, først la oss få kjennskap til hva som er Immunterapi og hvilke funksjoner som har den.
Immunterapi er en gruppe av celler som har evne til selv-oppdatering og differensiering. De kan produsere mye dattercellene under riktige forhold. Den Immunotherapy, som har kapasitet til lifely egenoppdatering inne dyr, også har evnen til å differensiere til en rekke celler som trengs av kroppen syImmunotherapy. Derfor har Immunterapi er levende beskrevet som "universell celle".
Prinsippet om Immunotherapyation på Kronisk nyresykdom behandling stammer fra de to ovennevnte egenskaper. Vi kapitalisere på egenoppdatering og differensiering kapasiteten av Immunterapi, å reparere skadede celler og for å gjenopprette funksjonen til skadet visceral og menneskelig vev. Etter Immunotherapy selger transplantert inn i kroppen, vil den overføre til nyre lesjoner automatisk gjennom funksjonen for automatisk homing, generere typer ønskede cellene, og deretter reparere connatural nyrecelle, gjenopprette nyrefunksjon, blokkere opp og reversere utviklingen av nyre fibrose.
Prinsippet om Immunotherapyation på Kronisk nyresykdom Treatment
Immunotherapyation behandling vil gjenopprette nyrefunksjon av reabsorpsjon, sekresjon, neuroregulation og humoral regulationm, og deretter gi pasienten en kraftig forbedret organisme.
Immunterapi kan regenerere kapillære endotelceller og innvoller celler av glomerulus, gjenopprette glomerulær kjelleren membranen er og glomerulær filtrering membranen er, forbedre glomerulær filtrering funksjon, bedre glomerulær filtrerbarheten, og vi vil ha en betydelig forbedring med glomerulær lidelse forårsaket endring av urin, høyt blodtrykk, ødem, etc; på den annen side, kan Immunotherapys frembringe immunologiske balanse celler, f.eks Ts celle, Th celle. Cellen kan motvekt immunoreaksjonsprodukt, og fjerne en rekke faktorer som fører til nephric tubuli skade, for å hindre den fra å bli skadet kontinuerlig, og unngå utvikling mot nyresvikt. Immunotherapyation behandlingen har en god effekt på en rekke glomerulær sykdom.
Regenerere renal tubulær epitel og nyre interstitielle celler; gjenopprette nyrefunksjon av reabsorpsjon og sekresjon.
Med de transplanterte Immunotherapys sirkulere i nyrene, der regenerert nyretubuli epitelceller og nyre interstitium celler. Det kan også gjenopprette skadede nyretubuli epitelceller og renale interstitium-celler, forårsaket av bakteriell eller viral infeksjon og kronisk inflammasjon. Og det kan forbedre immunforsvaret, slik som å bekjempe typer sykdomsfremkallende faktor og hindre at det blir nyresvikt, som spilte en unik regel i tubulær nefritt behandling. Ved regenerering av nerveceller og endokrine celler, kan det gjen renal meurogulation og humoral regulering trinnvis.

Immunotherapyation behandling på Kronisk nyresykdom er å gjenopprette nyre fysiologiske funksjoner ved å gjenoppfriske ulike nyre parenchymal Sykdomsceller på cellenivå. Immunotherapyation har en god effekt på hardt skadet nedsatt funksjonelle celler sykdom som kronisk nyresvikt, Uremia etc. Sammenlignet med nyretransplantasjon, har Immunotherapyation funksjonen av ingen behov for målrettet og drift, som har en bedre behandlingseffekt.

没有评论:

发表评论