2015年11月9日星期一

Albumin i urin i nyresykdom

Albumin betyr mye i kronisk nyresykdom (CKD). Les videre for å vite mer om det.
Med friske nyrer, folk har nesten ingen albumin i urinen. Antallet er mindre enn 20 mg / L. Det er grunnen til at det er også kjent som Mikroalbuminuri.
Betydning av albumin i urinen
Hvis du oppdager at du har albumin i urinen, mengde som er mellom 20 mg / l og 200 mg / L i Mikroalbuminuri eksamen, du har allerede hatt albuminuri. I dette tilfellet, hvis du gjør vanlig urinprøve, nemlig urinanalyse, vil du finne at protein i urinen er negativ (-) eller negative og positive (+ -). På dette stadiet, gitt riktig og rettidig behandling, kan nyresykdom kureres. Dette er fordi dette stadiet er et tidlig stadium og skadede glomeruli kan repareres grundig.
Albumin i urinen enn 200mg / L betyr at store mengder albumin lekkasjer fra blodet i urinen. I urinanalyse, protein show + +++. Stor mengde protein i urinen kan sannsynlig årsak hypoproteinemia. Og kontinuerlig lekkasje av protein surly kan ytterligere skade nyrene. Ubehandlet eller dårlig behandlet, til slutt fører det til slutt nyresvikt, også kjent som uremia.
Behandling av albuminuri
Dessuten er albuminuri et tegn på blodkar problem. Det blir ofte sett på som tidlig indikator på kronisk nyresykdom og / eller blodkar problem. Lekkasje av Mikroalbuminuri betyr nyre funksjonelle celler blir skadet av noen grunner. Funksjonsendringer med struktur, så nyre funksjonelle cellene mister sin funksjon gradvis.
Når det gjelder behandling av albumin i urinen, er det mange medisinske metoder. Steroider er ofte brukt i vestlig medisin. Steroider er effektive og har rask respons i kort periode. Men steroider ikke klarer å reparere skadede nyre funksjonelle celler, slik at steroider ikke kan kurere albumin i urinen grundig. Når du forkjølet eller blir smittet, har du albumin i urinen igjen. Dette forverrer utvilsomt dette nyresykdom, setter du har høy risiko for kronisk nyresvikt.

Samtidig er kinesisk medisin også ofte brukt. Kinesisk medisin ikke har rask respons som vestlig medisin gjør, men det kan absolutt albumin i urinen. Hvis du ønsker å vite mer om kinesisk medisin, vennligst send til meg.

没有评论:

发表评论