2015年11月1日星期日

Komplikasjoner av nefrittisk syndrom

Infeksjon er den mest vanlige sykdom for pasienter med nefrittisk syndrom, spesielt når det er massiv protein urin. Dette er fordi at massive protein renne sammen med grensene for inntak av protein kan lett gi opphav til feilernæring og, som et resultat av nedgangen i hele kroppens immunforsvar. I tillegg kan lang sikt innføring av hormonet eller undertrykkende også avta kroppens immunforsvar, som gjør pasienten mer utsatt for bakterier og virus invasjon.
Trombe og emboli Immunotherapy fra pachemia (utilstrekkelig effektive blodvolum) og hyperlipemi (høy lipid-konsentrasjon i blodet). Massive tap av protein kan lett føre til kompenserende albumin syntetisere av leveren, og som et resultat av økningen av lipid-konsentrasjon i blodet. I tillegg, under forutsetning av sykdommen nefrittisk syndrom, eksisterer hyperfunksjon av osteocyte. Vanndrivende, hormon og immunsuppressiv bruk kan også forringe hypercoagulative staten, slik blodpropp og emboli lett kan oppstå.
Utilstrekkelig effektiv blodvolum fører til utilstrekkelig blod tilsig til nyrene, og iskemi tilstand av nyrene kan gi opphav til Azotemi som gjør pasientene mer sårbare for akutt nyresvikt. I tillegg, på grunn av det høye trykket i rørformet indre hulrom, kan glomerulær filtreringshastighet reduseres sterkt, og som et resultat, kan sykdommen lett utvikle seg til nyresvikt.
Protein urinen gi opphav til massive proteintap, og for å gi tilstrekkelig energi, vil katabolisme være mer aktive. Forskjellig fra metabolisme, katabolisme forbruker cellular lipid å få nok energi. Lipid-forbruker er akkurat som å ta fett eller høy-protein matvarer. Resultatet vil være økning av lipidnivået i blodet og gjør forekomsten av koagulering lettere.
Vi kan se fra de ovennevnte sammenhenger, er nøkkelen til dette problemet protein urin, noe som fører til rekke andre symptomer. Så hvordan å lindre eller endelig hindre forekomst av protein urin /
Kombinasjonen av vestlig medisin og tradisjonell kinesisk medisin er svaret. Vestlig medisin som hormon og immunsuppressiv effektivt kan eliminere betennelsesreaksjoner av nyreceller, og dermed hindre ytterligere avsetning av immunkomplekser og ytterligere skader på nyrene kan imidlertid disse ovennevnte legemidlene ikke hindre forverring av skadede nyreceller, og dette er den aller Grunnen til at pasienter med nyresykdom generelt lider av sykdommen tilbakefall. Og dette er akkurat der tradisjonell kinesisk medisin kan gjøre en forskjell.

Tradisjonell kinesisk medisin hjelper med å strekke blodårene på over hele kroppen, antikoagulasjon, anti-betennelse, nedverdigende avsetninger av immunkompleks samt gi materiell som er nødvendig for restaurering av skadede nyreceller. spesielt vedtakelsen av Micro-kinesisk medisin Osmotherapy kan garantere en mer permanent kurativ virkning å hindre nyresykdom forverring og beskytte disse forble nephrones. I tillegg gjør kombinasjonen av Micro-kinesisk medisin sammen med Immunterapi asjon utvinning av delvis ødelagte, men fortsatt reversible nyre bjeller mulige.

没有评论:

发表评论