2015年11月14日星期六

Blood Kreatinin i pasienter med kronisk nyresykdom

Kanskje du har kjent det klart at kreatinin er en kjemisk avfall molekyl som er generert fra muskel metabolisme. Kreatinin er produsert fra kreatin, et molekyl av stor betydning for energiproduksjon i musklene. Omtrent 2% av kroppens Kreatinin omdannes til kreatinin hver dag. Fordi muskelmasse i kroppen er forholdsvis konstant fra dag til dag, kreatinin i blodet forblir normalt i det vesentlige uforandret på en daglig basis. Kreatinin spiller en viktig rolle i kroppen vår. Nyrene opprettholde blod kreatinin i et normalt nivå. Kreatinin er blitt funnet å være en ganske pålitelig indikator på nyrefunksjonen. Men vet du blod Kreatinin i kronisk nyresykdom? Jeg vil introdusere litt informasjon om blod Kreatinin i kronisk nyresykdom pasienter.
Når pasienter fikk kronisk nyresykdom, vil blodet kreatinin i blodet stige på grunn av dårlig avklaring fra nyrene. Unormalt høye nivåer av kreatinin i blodet og dermed varsle om mulige feil eller svikt i nyrene. Det er av denne grunn at standard blodprøver rutinemessig sjekke mengden kreatinin i blodet, særlig for pasienter med kronisk nyresykdom. Et mer presist mål kan estimeres ved å beregne hvor mye kreatinin er fjernet fra kroppen via nyrene og det er referert til kreatininclearance. Det er en god måte for kronisk nyresykdom pasienter å teste deres nyrefunksjon.
For pasienter med kronisk nyresykdom, et høyt nivå av blod Kreatinin kanskje være et tegn på nyresvikt, generelt sett, hvis kronisk nyresykdom pasienter har en høy kreatinin nivå betyr at de trenger å dialyse eller nyretransplantasjon. Så kronisk nyresykdom bør ha en UCT test og teste funksjonen til nyrene og nivået av blod Kreatinin nivået jevnlig. Hvis det er noe økning i kronisk nyresykdom, bør du sjekke på sykehuset akkurat nå og jeg aksepterer effektiv behandling for å kurere det.

For pasienter med kronisk nyresykdom, med økning i serumkreatinin kontinuerlig, vil noen komplikasjoner oppstår som svakhet, dårlig appetitt, hevelse og anemi. For pasienter med kronisk nyresykdom, hadde du bedre betale mye oppmerksomhet til blod Kreatinin nivå. Du må velge den beste nyresykdom sykehus i verden til å kurere det grundig.............

没有评论:

发表评论