2015年11月1日星期日

Behandling for kronisk nefritt

Som utvikling av kronisk nefritt utbruddet er treg, forsinket eller feil behandling vil føre til nyresvikt. Hva er behandlingsmetoder for kronisk nefritt? Og hvilke typer finnes?
De typer kronisk nefritt:
a) Ordinært type.1 mild til moderat ødem 2. Mild til moderat økning i blodtrykk 3. Urin protein - med mild til moderat hemiparese og kastet urin 4. Mild til moderat nyreskade.
b) Nedsatt type. Mer informasjon på Nefrotisk syndrom.
c) Hypertensjon kronisk nefritt type. Med unntak av blodtrykket blir moderat høyt, resten skiltene er den samme som den ordinære.
d) Akutt forverring type. De kliniske tegn er lik akutt kronisk nefritt. Men det er infeksjon Inkubasjonstiden er veldig kort, bare 1 dag til 2, med de lengste 5 dager mens inkubasjonstiden for akutt kronisk nefritt er 1 til 3 uker.
Den konvensjonelle behandling for kronisk nefritt
a) Rest. Kronisk nefritt pasienter bør bli i sengen når symptomene er åpenbare og prøve å ha resten selv når det ikke er åpenbare symptomer. Kronisk nefritt pasienter med ødem og hypertensjon bør ha lav-salt diett.
b) Anti-inflammasjon. Vi bør aktivt hindre smitte og fjerne infeksjonen lesjoner; reduserer blodtrykket når det er høye; bruke vanndrivende å eliminere svelle.
Dette er den konvensjonelle behandling for kronisk nefritt. I det daglige liv, pasienter må unngå tretthet, fanger en chill, aktivt forebygge og cur infeksjon lesjoner, og veksler arbeidet med hvile. Dessuten bør de unngå noe giftig for nyrene og graviditet er ikke riktig for kronisk nefritt pasienter.
Vi tar i bruk Micro-kinesisk medisin Osmoherapy i vårt sykehus, som viste seg effektiv og praktisk. Den terapeutiske mekanismen for denne behandlingen er å blokkere nyre fibrose, reparere skadet nyre iboende celler og gjenoppbygger den normale nyrestruktur, basert på kinesisk medisin helbredende effekter som strekke blodårene, anti-betennelse, anti-koagulasjon, hindrer blod viskositet og nedverdigende ekstracellulære matriser . Disse fasene er navngitt som blokk, reparere og gjenoppbygge.

For mer informasjon kan du kontakte oss på nettet eller send oss ​​en e-post til meg. Beste ønsker til deg.

没有评论:

发表评论