2015年11月20日星期五

Hvorfor Min Kreatinin nivået er høyt

Kreatinin er produktet av muskel metabolisme, og den bør fjernes fra blodet ved nyrer sammen med urinen. Men hvorfor noen pasienter fortsatt har høye kreatinin nivåer?
For frisk person, er det normale utvalget av creatininine nivå i blodet 0,6 til 1,5 mg / dL eller 60-120umol / L (Denne verdien kan være svak variert i ulike kriterier).
Når det gjelder årsakene til høyt kreatinin, inneholder den ofte en rekke varianter, for eksempel diett, høyt blodtrykk, diabetes, og mange andre grunner.
På denne tiden, hva pasientene bør gjøre er å gå og ta en rekke grundige inspeksjoner. Ved undersøkelser, vil pasienter og leger har en klar forståelse de underliggende årsakene til høye kreatinin nivåer. Basert på årsakene, kan legene vedta henhold behandling planer for deg.
Som jeg har sagt før, er det forhøyet kreatinin nivå en mulig indikator for nyreskader, men det er kanskje ikke det faktum. Høye kreatinin nivåer kan også være forårsaket av andre sykdommer som hypertyreose, acromegalia, etc.
Hvis forhøyet kreatinin er egentlig forårsaket av nyreskader, da denne tilstanden blir noe alvorlig. Hvorfor jeg sier det? Dette er fordi, selv om kreatinin kunne reflektere betingelsene for nyreskader, er det imidlertid ikke en følsom signal i å gjøre den jobben. Når GFR har avtatt til en tredjedel av den normale GFR-nivåer, så begynner kreatinin bare til sterkt å klatre.
Så hvis det høye kreatinin nivået er virkelig indusert av skadet nyrer, indikerer det ofte nyrene har blitt alvorlig skadet. Så disse pasientene bør ta nødvendige inspeksjoner så tidlig som mulig.

Shijiazhuang Nyresyke Hospital har indusert de avanserte inspeksjon utstyr, noe som garanterer at du vil ha en grundig og klar forståelse om kroppens eksakte forhold. Er du interessert? Kontakt oss dersom du gjør

没有评论:

发表评论