2015年11月20日星期五

Hvordan senke blod kreatininnivåer

Mange pasienter er vedvarende spør hvordan å redusere sine blod kreatinin nivåer. Så denne artikkelen vil lære noen nyttige metoder for å senke blod kreatinin nivåer.
Kreatinin er en metabolitt av muskel sammenbrudd, og det er produsert ved en konstant hastighet hver dag. Nyrene er ansvarlig for filtrering av kreatinin ut av blodet. Så hvis nyrene er skadet, eller nyrene dine har feil, vil serumkreatinin stige.
Normalnivået for blod kreatinin er 0,5 til 1,2 mg / dl hos voksne. Muskuløse voksne kan ha mer kreatinin i blodet, mens barn og eldre har mindre kreatinin nivåer.
Den vanligste årsaken til forhøyet serumkreatinin er nyresvikt eller andre sykdommer som fører til nyresvikt. Disse mulige sykdommer inkluderer diabetes, høyt blodtrykk, sjokk, hjertesvikt, etc.
Foruten de ovennevnte sykdommer, kan heve kreatinin nivåer av andre grunner. For eksempel kan bruken av enkelte visse medisiner føre til høye kreatinin nivåer. En annen sak er etter at du har et inntak av store mengder kjøtt eller noen kreatinin kosttilskudd, ville kreatinin også øke. Noen anstrengende øvelser kan også forbedre dine kreatinin nivåer.
Så vi kan få svar på spørsmålet om hvordan å senke kreatinin nivået i blodet. Bare sett, bør pasientene akseptere nødvendige inspeksjoner slik som å gjøre visse de underliggende årsakene til høyt kreatinin nivå. Behandlinger av disse underliggende årsakene er nyttig for pasienter å redusere sine kreatinin nivåer.
Med unntak av de underliggende årsakene, kosttilskudd endringer spesielt redusere proteininntaket og øke væskeinntaket er to enkle måter å redusere kreatinin.

Hvis høy kreatinin nivået er bevist å være forårsaket av nyresvikt, deretter behandling av skadet nyrer samt restaurering av nyrefunksjonen er nøkkelen problem. Her Immunotherapy foreslått av våre sykehus har fantastisk terapeutisk effekt i behandling av de skadede nyrer. Konsultere for mer å lære please.

没有评论:

发表评论