2015年11月9日星期一

Kan Ketosteril behandle nyresykdom?

Mange nyresykdom pasienter surfer på Internett om ketosteril kan behandle nyresykdom. Ketosteril er en slags vestlig medisin som kan spille roller til en viss grad i behandling av nyresykdom.
Ketosteril brukes hovedsakelig til å behandle pasienter med nedsatt nyrefunksjon. Når det er tatt, bør det være sammen med lav proteindiett, som kan brukes for å hindre skader på grunn av metabolismeforstyrrelse av protein.
Ketosteril kan lindre azotemi, bedre metabolsk acidose, forsyning nødvendig aminosyre, forbedrer metabolismen av proteinuri, redusere insulinresistens, forbedrer metabolismen av sukker, forbedre aktiviteten av lipase, forbedrer metabolismen av fett, redusere den høye fosfor i blodet , forbedre lavt kalsium i blodet, utlede utskillelsen av proteinet, og dermed forsinke utviklingen av kronisk nyresykdom.
Doseringen er som følger:
Pasienter med nyresvikt er pålagt å ta det tre ganger om dagen og 4 til 8 piller hver gang. Det er tatt i løpet av måltidet. Etter å ha tatt i, kan pasientene føle deg mett til en viss grad.
Følgende punkter bør vies oppmerksomhet til:
For det første er nyresviktpasienter som har Hyperkalsemi og lidelse av aminosyren katabolisme forbudt å bruke den. Dernest kan ketosteril ikke brukes sammen med andre legemidler som inneholder kalsium. Sørg for at nok energi kan leveres på samme tid. I tillegg, i løpet av prosessen, nivået av kalsium bør følges strengt.
I klinikken kan ketosteril virkelig gjøre godt for den økende blodplasma protein og vedlikeholde ernæring tilstand. Imidlertid har hver mynt to sider. Det samme gjelder for ketosteril. Ketosteril kan også føre til hyperkalsemi og forstyrrelse av aminosyre metabolisme.
Siden ketosteril har bivirkninger, og har så mange kontraindikasjon, er det en bedre behandlingsmetode? Absolutt. Micro-kinesisk medisin Osmotherapy kan behandle nyresvikt fundamentalt, reparere skadede iboende celler og har ingen bivirkning.

Mikro kinesisk medisin Osmotherapy kan fremme blodsirkulasjonen og oppløse stasis i blodet, noe som skaper en klarere indre miljø. For det andre inneholder mikro kinesisk medisin Osmotherapy mange aktive og næringsrike stoffer, som kan reparere den skadede indre cellene og forhindrer proteiner og røde blodceller, osv lekker ut fundamentalt. Etter mer enn en måneds behandling på sykehus, bør nyresvikt pasienter gjelde Micro-kinesisk medisin Osmotherapy for enda mer enn 3 måneder å konsolidere effekten. Slik at den totale behandling kan ta 4 måneder.

没有评论:

发表评论