2015年11月9日星期一

Tradisjonell behandling for Lupus nefritt

Som for Lupus pasienter, er behandlingen forskjellig i henhold til ulike
individuelle kroppens tilstand og sykdom tilstand. Men uansett hvilken type behandling er tatt, er formålet det samme som å inaktivere faktor lupus og lindre smerten brakt av denne sykdommen. Behandlingen for Lupus nefritt bør være basert på pasientens kliniske symptomer, bibliotek resultater og nyrebiopsi resultater. Tradisjonelt er følgende metoder som vanligvis vedtatt under klinisk behandling.
Som for pasienter med lys SLE men med immunoserology abnormitet, kan NSAID medisin tas for å lindre de kliniske symptomene hvis deres urintester er normalt og glomeruli er normal eller bare har liten skade etter biopsi resultater. I dette tilfellet er glukokortikoid eller cytotoksiske midler som ikke er vanlig brukt, men tett og regelmessig observasjon på sykdommen tilstand er nødvendig. Hvis urinen testresultatene ikke er normal, og glomeruli fokal segmental membran spredning samt segmental nekrose og halvmåne kan finnes ved nyrebiopsi, glukokortikoid i liten eller middels dose kan tas og cytostatika kan også tas rasjonelt.
For pasienter med alvorlig SLE ledsaget av akutt nefritt syndrom eller progressiv nefritt syndrom, standard hormon behandling samt CTX eller Methylprednisolone bør tas hvis diffusive proliferativ glomerulonefritt eller crescentic glomerulonefritt, følger med nyrefunksjon progressive reduksjonen kan bli funnet. Hvis den ovennevnte metode er ikke så effektiv og plasmaferese, bør vurderes. Hvis akutt nyresvikt eller høre svikt forekommer, er dialyse nødvendig for pasienter å redde deres liv.

Immunadsorpsjon er en god metode for å for Lupus nefritt pasienter, som også kan lindre relaterte symptomer effektivt. I henhold til ulike individuelle kropps tilstand og sykdomstilstand, vil behandlingen også være forskjellig med hverandre for å sørge for at hver enkelt pasient kan få en relativ god effekt. Hvis du lider Lupus nefritt og du ønsker å bli behandlet effektivt, kan du sende din medisinske rapporten til meg eller ta kontakt med oss ​​på nettet. Våre leger og eksperter vil tilby sine forslag basert på din individuelle kroppens tilstand.

没有评论:

发表评论