2015年11月20日星期五

Hvordan redusere mengden kreatinin i blod

Kreatinin er et avfallsprodukt som dannes under prosessen med energiproduksjon fra muskler i kroppen. Kreatinin i blodet er nært beslektet med total mengde av muskler i kroppen, og det er ikke lett påvirket av dietten. Denne artikkelen vil diskutere de høye blod kreatinin nivåer og hvordan man kan redusere dem.
Kreatinin i blodet, også kalt som serumkreatinin, er en mikro-molekylær stoff, og det er i stand til å bli filtrert gjennom glomerulus og også, er det sjelden absorbert i nyretubuli. Så kreatinin produsert hver dag i kroppen vår, vil nesten være helt skilles ut av kroppen sammen med urinen. Og dessuten, er kreatinin verken påvirket av urin. Den normale verdi for blodplasma kreatinin i kroppen er 100 mmol / L eller så.
Heving av kreatinin i blodet ofte tyder på at nyrene er skadet og de overmuch kreatinin kan være giftstoffer som er skadelige for kroppen vår. Slik at pasienter bør prøve å redusere blod kreatinin nivåer, ellers vil det være stor fare for dehydrering, hjerte og nyreskader og selv døden.
Her er noen tips for å redusere blod kreatinin nivåer, og jeg dem opp i følgende for dine referanser.
1. Drikke
Prøv å drikke masse vann med minst seks glass om dagen, noe som bidrar til å tømme ut din syImmunotherapy. På samme tid, unngå kaffe, te eller koffein.
2. Mat Oppmerksomhet
Unngå mat som er rik på protein som meieriprodukter, kjøtt og fisk.
3. Fyll ut og regelmessige kontroller av kroppen hver halve eller ett år.
4. Øvelse daglig
5. Bruk av medisiner som ginseng er gunstig for deg.
6. Aloe Vera juice forbedrer også nyre funksjoner.

Ovenfor er de viktigste tiltakene for å redusere blod kreatinin nivåer. Hvis du vil vite mer, kan du ta kontakt med våre eksperter på nettet.

没有评论:

发表评论