2015年11月1日星期日

Hvordan Kronisk nyresykdom pasienter Do trening?

En kronisk nyresykdom (CKD) Pasienten kan ofte høre et råd fra sin lege, familier og venner som "ha en god hvile" "ikke vær lei" "du bør nok holde sengen". Derfor kan kronisk nyresykdom pasienter har god grunn til å hvile uten zip å gjøre. Hva mer, noen pasienter bare holde sengen helt siden og leve opp uten å bry seg for å flytte til middag og dressing. Men ulempene overvekt fordeler hvis kronisk nyresykdom (CKD) pasienter er avhengige av resten-kur for mye. Det er akkurat som den populære ordtaket "liv er avhengig av øvelsen". Det betyr at øvelse gjør livet viktig. Det er et gammelt ordtak her i Kina "den rennende vann aldri stinker og flytting døren akselen er aldri spist av ormen". Det betyr vedvarende trening kan styrke immunImmunTerapi og gjøre livet avgjørende.
Fra det punktet av patologi, det er blod mikrosirkulasjonen hindring til en viss grad hva nyresykdom det er. Det er det faktum at blod viskositeten øker slik at blodstrømmen er langsom og transfusjon i nyrene reduseres, noe som forverrer nyreskade. Det kalles "blod stasis blokkerer meridianene og collaterals" i kinesisk medisin. Riktig trening kan eliminere blod stasis mens mer hvile kan gjøre blodet stasis verre. Det er åpenbart at utøve overvektig resten-kur.
Hva er det beste valget for trening? Den enkle måten er å bare gå. Som kinesisk medisin sier at foten Seks Meridians starte fra den eneste av foten, kan vedvarende gange stimulere funksjon og vitalitet av indre organer. Åndedrettsimmunterapi, sirkulasjonsImmunTerapi, kan fordøyelsesImmunTerapi og metabolisme forbedres slik at immun evne styrkes og pasientene kommer seg til slutt. Praksis viser at "turen er bedre enn noen annen øvelse" "walk er stamfar til øvelsen"
Of course, kronisk nyresykdom pasienter må være forsiktig at øvelsen skal være riktig. Pasienter med svak corporeity kan gå sakte i kort tid mens sterke pasienter kan gå raskt i lengre tid. La oss bevege beina til å gå ut av misforståelse å velkommen helse.

Hvis du har andre spørsmål, kontakt oss på Internett eller send oss ​​en e-post til meg.

没有评论:

发表评论