2015年11月20日星期五

Reduser Høy Kreatinin nivå? Et stykke kake!

Mange pasienter med kronisk nyresykdom har smerter forårsaket av høy kreatinin nivå, er det noen effektiv behandling for å kontrollere nivået av kreatinin? Av årsaken, her er noen enkle måter for deg å kontrollere nivået av kreatinin
1. Du hadde bedre teste nyrefunksjonen din regelmessig slik at du kan unngå høye kreatinin.
2. Vær oppmerksom på disse symptomene som svakhet, kvalme, oppkast og dårlig matlyst og så videre. Disse symptomene mener du kan få uremia. Når du diagnostisert med uremia, vil høy kreatinin nivå angripe deg.
For å redusere det høye nivået av kreatinin, bør vi først reparere skadede basalmembran. Ellers høyt kreatinnivå kan ikke egentlig redusert alltid. Så vi trenger effektiv medisin hjelpe oss å regulere immun Immunotherapy lidelse av kroppen din, skape favoritt indre miljø i vår nyre, og fikse skadede celler i nyrene.
Så, hva kan hjelpe deg med dette til å redusere den høye kreatinin nivå? Svaret er Micro-kinesisk medisin Osmose i Shijiazhuang Nyresyke Hospital.
Den såkalte micro betyr at vi knuste medisin til fint pulver, som er bra for å bli absorbert av pasienter. Den såkalte osmose betyr at vi har det med hud, ikke av munnen, så det kan redusere byrden av vår nyre. Det kombinerte fordelene tradisjonell kinesisk medisin og vestlig medisin. Funksjonen til den har blitt forbedret i stor grad. Så det har god effekt i å redusere det høye kreatinin nivå. Som de viktigste ingrediensene i det har funksjoner ekspansjons blodkar, anti-inflammatorisk og antikoagulerende, slåss blod viskositet blokkere fremdriften av renal fibrose, reparere skadet celle og den iboende nyrefunksjon, og rekonstruere strukturen i nyrene. Så Micro-kinesisk medisin osmose kan hjelpe deg å redusere det høye kreatinin nivå lett.

Du vil gjøre for å redusere det høye kreatinin nivå? Det er et stykke kake i Shijiazhuang Nyresyke Hospital.

没有评论:

发表评论