2015年11月11日星期三

Hvordan behandle høyt Kreatinin med Micro-kinesisk medisin Osmotherapy

Kinesisk medisin er utbredt over hele verden. I de fleste land i verden, er det kinesisk medisin klinikker. Mange mennesker tror på den terapeutiske effekten av kinesisk medisin. Med utviklingen av teknologien, blir mikro-kinesisk medisin Osmotherapy laget, noe som er mer praktisk og effektivt. I de senere årene, noen utenlandske land mennesker med nyresykdom høre at vi kan behandle høyt serum kreatinin med Micro-kinesisk medisin Osmotherapy. Er det sant? Hvordan er effekten? For å finne ut av det, for det første, bør vi vite hvorfor det er høy kreatinin i serum.
Kreatinin er en metabolisme produkt av muskler. Det er en form av toksin som skal tømmes ut av kroppen i urinen. Som så kreatinin kan deles inn i serum kreatinin og urin kreatinin, er den totale mengden et fast nivå. I normal tilstand, er nivået av urin kreatinin høyere enn den til serum-kreatinin. Vanligvis er det normale nivået av serum kreatinin 44 til 103umol / L.
Hvorfor nyresykdom mennesker har høyt serum kreatinin? Som vi vet, er kreatinin filtrert ut av kroppen gjennom nyrene til slutt. I renal glomerulær filtreringsmembran, er porer som tillater små molekyler som kreatinin, urinstoff syre, urea nitrogen til filtratet. Imidlertid, hvis den glomerulære filtreringsmembran er skadet, er disse små molekyler vil ikke filtrat som kreatinin, noe som fører til høyt nivå kreatinin i serum.

Hvordan å behandle høyt kreatinin i serum med Micro-kinesisk medisin Osmotherapy? I Micro-kinesisk medisin, det er aktive og næringsrike kinesiske urter, som for det første kan forbedre blodsirkulasjonen og mikroblodsirkulasjonen ved å utvide blodårene, og fjerne giftstoffer i blodet, noe som kan skape et premiss for reparasjon av skadet nedsatt glomerulær filtrasjon membran. Deretter kan de leverer næringsrike materialer for nyrene, noe som kan forbedre blod og oksygen insuffisiens i nyrene, og dermed å reparere den skadede membranen. Etter dette vil høy kreatinin i serum bli senket.

没有评论:

发表评论