2015年11月9日星期一

Behandling av kronisk nefritt

Pasientene på kronisk nefritt viser disse karakteristikkene av sovende angreps, lengre varighet og tregere fremgang. Et mindretall av symptomene på akutt glomerulus nefritt ville, etter over et års Utsett kontinuerlig, slås gradvis inn i kronisk glomerulus nefritt.
De kliniske manifestasjoner er kjennetegnet ved de ulike grader av proteinuri, mikroskopisk hematuri, høyt trykk, ødem og skaden av nyrefunksjonen, etc.
På grunn av det faktum at kronisk nefritt er en sykdom som ikke er helt identiske i transformasjonen av genet og patologi, slik at de kliniske manifestasjoner blir en ganske forskjell. De felles funksjoner for de kliniske manifestasjoner er: ødem, høyt trykk, symptomer på CNS, abnormitet i urinprøve som proteinuri osv, nyresvikt, den syImmunotherapyatic manifestasjon (anemi, manglende appetitt, den weakeness i funksjon av assimilasjon, underernæring og mer tilgjengelighet av sekundære infeksjoner etc.) og komplikasjoner (hypoproteinemia, hjertesvikt, sekundær infeksjon av luftveiene og på huden, ubalansen av vann og elektrolytt acidose etc.). Med unntak av de ovennevnte vanlige manifestasjoner noen tilfeller er kanskje opplagt i ødem, og noen andre vil ha den egenskap av høyt trykk og også er det tilfeller med egenskaper av gjentatte utbrudd. I klinikk, er disse tilfeller klassifisert i fem typer, er de vanlige typen, NS typen, hypertensjon type, blandet type og typen av gjentatte utbrudd.
Behandling
1, General Treatment
Bor i sengen er foreslått for disse pasientene med symptomer på åpenbare ødem, rikelig proeinuria, rikelig brutto eller mikroskopisk hematuri, alvorlig høyt trykk, hjertesvikt eller for de som er generelt i dårlige forhold.
For pasientene lys ødem, jo ​​mindre proteinuri og ingen merkbar økning i blodtrykket, blir de bedt om å stå opp og gjøre noen idretter og aktivitetsnivået kan økes gradvis etter behov.
2, Diurese
Den diurese bør styrkes for pasienter med bemerkelsesverdige edemas og legemidler som brukes kan være HCTZ, spironolakton, triamteren eller furosemidum og så videre (ta hensyn til elektrolyttbalansen). For pasienter med hypoproteinemia, kunne intravenøst ​​drypp bli gjennomført for blodplasma, plasma albumin eller bloderstatninger.
3, Trykkavlastning
Behandlingen med medisin av trykkavlastning bør vedtas for pasienter med kronisk glomerulus nefritt ledsaget av høyt trykk.
4, glukokortikoid og immunsuppressive midler.
De er i hovedsak brukt til den type kronisk glomerulus nefritt og den generelle type med flere proteinuri og kan også prøves ut for den typen som andre behandlinger mislykkes å hjelpe. Det tas for disse medisinene er ikke egnet eller ment å være forsiktige for de pasienter som allerede har de åpenbare symptomer på nedsatt nyrefunksjon.
5, behandling med andre farmakoterapi
Indometacin, som de uspesifikke anti-inflammatoriske legemidler, kunne beherske kohesjonen av blodceller og frigjøring av mediet av betennelse, for derved å holde reaksjonsprosessen av betennelse. Det kan brukes utelukkende i generell type og brukes deling med hormon i den type nephrosis.
Dipyridamol har effekten av inhibering av blodplateaggregering.
6, Den kinesiske tradisjonell behandling
Ved å vedta den kombinerte behandlingen av tradisjonell kinesisk og vestlig medisin, kan den terapeutiske effekten forsterkes for kronisk nefritt. I henhold til behandling basert på syndrom differensiering, mesteparten av den vanlige type er Qi-Yin mangel og er foreslått for å forbedre Qi-Yin; Flertallet av nephrosis typen er milt og nyre Yang mangelfull, og anbefales å Onyang Diurese; Den type høytrykk er alle hepatorenal Yin mangelfull og bør få næring nyrene og Yin.

Den kronisk nefritt er med en lang varighet, så aldri i livet til å søke en behandling i enkle og små klinikker i smug. Byrden av nyre ville muligens bli forverret i stedet hvis medisinen er feilaktig brukt. Så du bør nok ta en syImmunotherapyatic behandling på et sykehus.

没有评论:

发表评论