2015年11月5日星期四

Forbedre nyrefunksjonen med Baking Soda

Nyrefunksjonen er avgjørende for vår gode helse. Pasienter med kronisk nyresykdom (CKD) er ivrige etter å forbedre sine nyre funksjoner. Så her anbefaler jeg et stoff --- natron, som kan forbedre nyrefunksjonen.
Det finnes mange metoder for å forbedre nyrefunksjonen. Baking soda er en av disse metodene. Forskere har funnet ut at natron kan betydelig redusere progresjon av nyresykdom. Og legene rapporterte at for pasienter som aksepterte natron, nedgangen frekvensen av nyrefunksjonen var to tredjedeler tregere enn de som ikke aksepterer natron.
Som vi vet, hvis kronisk nyresykdom ikke er godt kontrollert, kan det fremme mot slutten stadium av nyresykdom (ESRD). Når nyrene er skadet i en viss grad, vil kroppen avfall og giftstoffer ikke tilstrekkelig filtrert fra nyrene, på dette tidspunkt, en tilstand som kalles metabolsk acidose kan forekomme.
Metabolsk acidose er en av de mest vanlige forstyrrelser av syre-base balanse. Dessuten betyr det en pasients blod PH er unormalt lav. Metabolsk acidose kan føre til alvorlige resultater for pasienter, for eksempel pasienter falt hurtig pust, etc.
Natron, også kalt som natriumbikarbonat kan håndtere metabolsk acidose. Pasienter som tar en liten daglig dose av natron kan ha normal nedgang nivåer av nyrefunksjoner. Videre pasienter som tar natron få en god ernæring. Samtidig, vil inntaket av natrium ikke skape noen blodtrykk problemer.
Natron i klinisk brukes ofte som et medikament til utbedring av metabolsk acidose. Det kunne redusere mengden av NH +, som er produsert av nyretubuli, og det kunne forverre løpet av nyresykdom.

Så i det tidlige stadium av kronisk nyresykdom, kan små mengder av natron er nyttig for pasienter for å forsinke utviklingen av sykdommen, så vel som å forbedre nyrefunksjonen.

没有评论:

发表评论