2015年11月9日星期一

Enkel behandling for kronisk nyresykdom

Kronisk nyresykdom er en knudrete sykdom for det ikke kan bli kurert på kort tid. Hvis effektiv behandling ikke tatt, pasienter med kronisk nyresykdom må ta dialyse. Til pasienter med end-stage Kronisk nyresykdom, bør de vurdere nyretransplantasjon. Er det lett behandling for kronisk nyresykdom? Det er noen forslag til deg.
1. Regelmessig fysisk undersøkelse.
I dag, flere og flere mennesker innser at regelmessig fysisk undersøkelse er den enkle måten å finne sykdommen tidlig. Som vi vet, på grunn av medisinske symptomer på kronisk nyresykdom oppstår senere enn selve sykdommen, er det for sent når folk er diagnostisert med kronisk nyresykdom. I tillegg kan symptomer som protein urinen ikke bli sett av øyne, men vi kan finne unormale parametere i henhold til fysisk undersøkelse resultat.
2. rettidig behandling.
Det er et gammelt ordtak: Nå er livet. Når du er diagnostisert med kronisk nyresykdom, er betimelig behandling halvparten av effektene. Å iscenesette tre av kronisk nyresykdom, hvis de tar behandling betimelig, de har stor sjanse til å komme seg. Som for den fjerde etappen Kronisk nyresykdom, med hjelp av rettidig behandling, forverring av kronisk nyresykdom kan stoppes. Selvfølgelig, bør behandlingen være effektiv og egnet til pasientens tilstand.
3. Diet.
Det er strenge krav til pasienter med kronisk nyresykdom. Ta vann som et eksempel, pasienter med kronisk må begrense sitt inntak av vann for å forhindre ødem. Det er noen tips til deg:
1. Sett sitt daglige vann i bøtter og fortelle sine barn, de kan bare drikke den mengden vann, så vil de betale attnetion til drikke volum;
2. Frys vann i små is kake, hvis barnet ønsker vann, kan han spise en is;
3. Sett bomullspinne i vann, og deretter bruke den til å lage munnen fuktig. Barn kan også skylle munnen hvis de er veldig tørst.
I tillegg bør pasienter med kronisk nyresykdom ta lav kalium, lav-fett og lite salt kosthold. Selvfølgelig, på grunn av de forskjellige matvaner, bør pasienter med kronisk nyresykdom spør forslag til kosthold fra sine leger.

Behandling av kronisk nyresykdom er ikke vanskelig, men spør behandlingen nøyaktighet på alle måter. Hvis du vil vite mer, kan du sende meg.

没有评论:

发表评论