2015年11月11日星期三

En komplikasjon av Dialyse

Hypotensjon er en av de store komplikasjoner av dialyse. I klinisk praksis, lang tid og hurtig transfusjon er den viktigste årsaken til dehydrering som gir opphav til hypotensjon. Gjennom klinisk observasjon, kan vi innse at hypotensjon vises hovedsakelig i tidlig og siste etappe. De follo er årsakene og manifestasjoner av hypotensjon i disse to forskjellige stadier.
Årsaker: I denne fasen, på grunn av den første tiden av dialyse, endringer i hemodynamikk, inadaptation til hypovolemi, eldre i alder, alvorlig sykdom tilstand eller allergi, er det lett for pasienter å ha hypotensjon i tidlig stadium.
Manifestasjoner: Vanligvis etter dialyse omtrent en halv time til en time, hypotensjon som er ledsaget med subjektive symptomer skal vises. Disse subjektive symptomer inkluderer halvmørket av syn, cardiopalmus, tetthet i brystet, svimmelhet og svetting.
● Siste fase av dialyse.
Årsaker: på grunn av den store økningen av sin kroppsvekt, når pasienter gjennomgår dialyse, er oppbevaring av vann for alvorlig og rask ultrafiltrering føre til hypovolemi, som vil gi opphav til hypotensjon.
Manifestasjoner: typiske symptomer i denne fasen er kvalme og svetting som er ledsaget med kramper. For pasienter med alvorlig hypotensjon, bleke ansiktet og vanskeligheter med å puste vises blant dem. Dessuten, deres blodtrykk vanligvis reduseres til 10 / 7kpa eller enda lavere. Bortsett fra disse, noen andre symptomer som gjesp, bevissthet om avføring og sår smerter i ryggen kan også vises. Dette er de tidlig respons for hypotensjon.

For å unngå forekomsten av hypotensjon, bør pasienter som gjennomgår dialyse kontrollere kroppsvekten sin strengt og spise tilstrekkelig mat om morgenen den dagen de gjennomgår dialyse.

没有评论:

发表评论