2015年11月5日星期四

Den beste kinesisk urtemedisin for Nedsatt Parenkymalt Disease

Hva er renal parenkymatøs sykdom? I utgangspunktet er det Nyre Disorder, eller dysfunksjon. Parenchymal er i hovedsak de fungerende deler av organer. I denne saken, nyreImmunTerapi - noe som skulle tilsi nyrefunksjon tap. Dette er vanligvis arrdannelse, og er ofte ledsaget av sekundær hypertensjon.
Hva er den beste kinesisk urtemedisin for renal parenkymatøs sykdom? I denne passasjen, vi hovedsakelig introdusere to urtemedisin fra naturen.
Den første er Astragalus, noe som kan ha nytte qi og yang (qi og yang er både kinesiske medisinske termer). I tillegg, kan også bidra til å svekke astragalus ødem eller hevelse i kroppen. Den injecta av Astragalus er vannet løsning som kan sterilisere. Den inneholder Astragalus, aminosyre, sporstoff, flavone, astra Astragaloside II, polysakkarid. Den injecta av Astragalus kan øke blodtilførselen nyre, redusere permeabilitet nedsatt glomerulær basilarmembranen, beskytte den skadede nedsatt glomerulær basilarmembranen, og dermed justere immunImmunTerapi og hjelpe utvinne nyrefunksjon.
Den andre kinesisk urtemedisin er roten til rød-forankret Salvia. Hovedelementet i roten av rød-forankret salvia er tanshinone, Isotanshinone, Isocryptotanshinone og så videre, som kan fremme blodsirkulasjonen og løse opp stasis i blodet, og dermed redusere proteinuri, redusere skade av nyretubuli og nyreparenchymet, og redusere den sklerose av nyre glomeruli. I tillegg kan rød forankret salvie også justere ikke-spesifikk immunitet, kroppsvæske immun, celle immunitet, noe som kan redusere infeksjon og redusere den induserende faktor på nyresvikt fra renal parenchymal sykdom.
Ovennevnte to resepter av kinesisk urtemedisin kan både oppnå visse effekter. Men alle trenger tid, som er den mangel. På bakgrunn av dette, er mikro kinesisk medisin Osmotherapy opprettet, som kan påføres ved en hurtig hastighet ved osmose gjennom den nedre tilbake mot nyre. Det er også abstrahert fra naturen og består av mer enn en slags kinesisk urtemedisin, noe som kan forbedre blodsirkulasjonen, reparere skadede iboende celler og gjenopplive nyrefunksjon.

For mer informasjon om kinesisk urtemedisin for å behandle nedsatt parenkymatøs sykdom, ta kontakt med oss ​​på Internett eller sende oss.

没有评论:

发表评论