2015年11月1日星期日

The Common Sense of Kronisk nyresykdom (CKD)

Tidlig oppdagelse og tidlig behandling i trenger.Logg nyreskade forårsaket av høyt blodtrykk, diabetes og kronisk glomerulonefritt er klinisk kalt kronisk nyresykdom (CKD). Forebygging og helbredelse poenget med denne kontrollerbar sykdommen er å oppdage og behandle det tidlig. Det er gunstig for å stoppe og forsinke utviklingen av kronisk nyresykdom (CKD) i sluttstadiet nyresykdom å effektivt kontrollere blodsukker og høyt blodtrykk, og justere kostholdet og livs vane.
Statistikken viste at én av ti mennesker har kronisk nyresykdom (CKD). For det er ingen åpenbare symptomer på den innledende fasen av kronisk nyresykdom (CKD), ville CKD pasienter ikke oppdage det før det utvikler seg til nyresvikt og Uremia når det er for sent å behandle. Ekspertene advarte om at folk kan oppdage CKD tidlig av følgende unormalt å unngå mangler den beste behandling sjanse.
Holde et våkent øye med risikofylte signaler om nyre
Generelt sett er det unormalt inkludere flere og lange eksisterende skum i urinen, unormal urin farge. Fargen på normal urin er lett øl og en gjennomsiktig. Urinen volum av friske mennesker er 1500 ml / dag i 4-8times. Hvis urinen volumet øker eller minsker brått når det er ingen varme, masse svette og masse vann-drikking, må man gå til sykehuset for en undersøkelse for å se om nyrene forplikter patologiske endringer. Hyppig vannlating og mindre urin volumet kan bety urinveisinfeksjon. Angående nattlige urin, bør de friske mennesker under 60 (unntatt gravide) ikke har nattlige urin. Hvis unge mennesker har mer nattlige urin, kan det være tidlig signal om nyreskade.
Det sies at å holde tilbake urin lenge kan skade blæren. På grunn av de nerver til å styre blærekontraksjon spredt i muskelen veggen av blæren, holde tilbake urin lang tid vil føre til ischemi og overdreven svelling av nerver, noe som kan føre til sequela som smertefull urinering, hyppig vannlating eller ufullstendig vannlating, og med det resultat for ikke å være i stand til å urinere.
Expert råd: man hadde bedre urinere før du går ut. Man må ha tid til å løse de store spørsmål om urinering under arbeid og studier.

Hvis du har andre spørsmål, kontakt oss på Internett eller sende oss en e-post meg.

没有评论:

发表评论