2015年11月11日星期三

Generell behandling for nyre Cyste

Nyre cyste er alltid funnet ved en tilfeldighet når du har en rutinemessig undersøkelse på sykehuset. Så mange lider med nyre cyste innser ikke at de har en slik type cyste sykdom. Hvis nyrene cyste er igjen uten behandling, kan det forverre seg til kronisk nyresvikt på sist. Likevel er det alvorlig nyrecyste sjelden sett.
Nyre cyste er en slags cyste sykdom, og vanligvis det kan kategoriseres i enkel nyrecyste og komplekse nyre cyster. Egentlig, det svake resultatet av enkle nyre cyste er ondartet cyste, og også, i tilfelle av Polycystisk nyresykdom, vil kronisk nyresvikt oppstå.
Hvis du lider av enkle nyre cyste, kan du ikke engang vet om eksistensen av cyste i nyre, fordi når cyste er liten, har du ingen følelse av det. Når du har en test, og cyste kan oppdages. Leger vil foreslå du å ha andre tester for å ha en eksakt diagnose, som for eksempel ultralyd eksamen. Deretter kan du lurer på hvordan du skal behandle cyste. Alltid, vil legene fortelle deg at når cyste er liten, og du kan ikke føle noe ubehag, kan cyste bli bare la alene, og ingen spesiell behandling må gjøres. Imidlertid vil cyste vokse vedvarende, og så begynner du å føle smerte i korsryggen, spesielt i nyrene regionen, og noen ganger vil du også finne blod i urinen. Så, du skjønner sykdommen forverres stadig, og du er om søker for behandling. Når du spør din lege, vil de svare deg med en rolig stemme og fortelle deg det er ingen effektiv behandling, og hvis cyste er egentlig for stor, kan du ha en operasjon for å klippe den av. Dessuten vil de også nevne at cysten vil fortsette å vokse etter å ha blitt kuttet av operasjonen, men ingen andre valg for denne nyre cyste. Hva som er verre, kan nyren cyste være ondartet i noen tilfeller, slik at den tiden kanskje nefrektomi er uunngåelig.
Det meste, flere måneder senere etter at du har punktering kirurgi for å kutte av nyrene cyste, vil du begynne å ha ryggsmerter igjen siden cyste vokser uten stopp. Etter å ha lidd av operasjonen for flere ganger, kan du være på et tap til slutt.

I vårt sykehus, er punktering kirurgi ikke den eneste metoden i behandling av nyrecyste, og hvis du er interessert i kinesisk medisin, er du velkommen til å snakke med konsulenten online eller legg igjen en melding til meg.

没有评论:

发表评论