2015年11月9日星期一

tradisjonell kinesisk medisin behandle nyresykdom

Som den unike tradisjonell terapi, er kinesisk medisin et resultat av vedvarende
praksis, studier og kognisjon løpet av de siste tusen år. Selv om kinesisk medisin ikke dominerer i det internasjonale medisinske feltet, dets behandlingseffekt viser alltid sin ikke ubetydelig posisjon i livet vårt.
På lang elv av tid, manifesterer kinesisk medisin sine flotte effekter i behandling av ulike problematiske sykdommer, som gjør det magisk i kinesisk hjerte. Utvilsomt, alle disse resultat fra flittig arbeid og uselvisk tjeneste for våre forfedre til kinesisk medisin. De ofte gikk opp i fjellet for å samle urter og deretter smake disse medisinene selv. Det er veldig deres bidrag øke utviklingen av kinesisk medisin og deretter gjøre det magiske terapi i folks hjerte.
Med en lang historie, tar kinesisk medisin full nytte av naturlig levende vesen, noe som betyr at i tillegg til botanisk medisiner, er det dyret medisin som slange galle, bjørn galle og horn, testa som perle samt mineral som kjøl og magnet. Herb er den viktigste komponenten av kinesiske legemidler, og de er naturlig dyrket som betyr at de ikke har noen bivirkninger til kroppen vår. Men selv om urter naturlig dyrket har ingen bivirkninger, noen ganger, de kan ikke tas årsaks som de kan spille giftvirkninger hvis de spises sammen.
Som tiden går, mange medisinske urter, ikke bare stå testen av lang tid medisinsk praksis, men også vinne en viss rykte i moderne medisinske feltet. I løpet av siste tiden, kinesisk akkumulert rike opplevelser i dyrking, innsamling, bearbeiding og lagring av kinesisk medisin, som sikrer de behandlingseffekter av det.

Selv om mange kinesere vet ikke hvorfor kinesisk medisin er effektiv i behandling av ulike problematiske sykdommer, gjør behandlingseffekten kinesiske medisiner ukrenkelige i deres hjerter. I et ord, tar kinesisk medisin en spesiell posisjon i kinesisk historie og kultur. For mer informasjon, er du velkommen til å sende e-post til meg eller se vår konsulent online.

没有评论:

发表评论