2015年11月20日星期五

Hvordan behandle høyt Kreatinin med kronisk nyresykdom

Kreatinin er et kjemisk avfall molekyl som er generert fra muskel metabolisme. Kreatinin er produsert fra kreatin, et molekyl av stor betydning for energiproduksjon i musklene. Blodet kreatinin nivået viser hvor godt nyrene dine fungerer. Et høyt kreatinin nivå kan bety nyrene dine ikke fungerer. Hvordan å behandle høyt kreatinin med CKD? Det er noen måter å referere:
1. Micro-kinesisk medisin Osmotherapy i Shijiazhuang Nyresyke Hospital (http://www.kidney-symptom.com/about-us.html).
Micro-kinesisk medisin Osmotherapy har fordeler i behandling av kroniske nyresykdommer. For det første, plantematerialer er langt mindre sannsynlighet for å forårsake bivirkninger. For det andre de forskjellige komponentene i en formler balansere hverandre, og de gjennomgår en gjensidig synergi som øker effektiviteten og øker sikkerheten. For det tredje, søker urtemedisin først og fremst for å rette indre ubalanser i stedet for å behandle symptomer alene. Den er designet for å oppmuntre denne selvhelbredende prosess. I vårt sykehus, bruker vi tradisjonell kinesisk medisin, kalt Micro-kinesisk medisin for å behandle nyresykdom. Det har også stor effekt på høyt blodtrykk fordi det kan utvide blodårene. Før en Immunterapi, er det brukt for å regulere det interne miljøet og forbedre immun evne som kan gi bedre miljø for anvendelse av Immunotherapys.
2. Immunterapi i Shijiazhuang Nyresyke Hospital.
Den terapeutiske prinsipp SCT i behandling av kronisk nyresykdom avgjøres av dens fordeler. Bruke evnene til selvreplikasjon og differensiering potensial, kan Immunotherapys reparere skadet celle i nyre; gjenopprette den skadede visceral organ og vev funksjon. Etter Immunotherapys blir transplantert inn i menneskekroppen, kan de overføres til den renale lesjon automatisk gjennom funksjon av automatiske målsøkende, og deretter skille ut forskjellige typer celler, og dermed oppnå hensikten med å reparere renal iboende celle, og gjenoppretter den nyrefunksjon, blokkerer og reversere Prosessen med nedsatt fibrose. Behandlingen av Immunotherapyfor Kronisk nyresykdom er i hovedsak å gjenopprette disse funksjonene, som for eksempel nedsatt reabsorpsjon, sekresjon, neuromodulation og humorale reguleringsfunksjoner, og dermed forbedre kroppen syImmunotherapy pasient sterkt.

De to måter for behandling av høyt kreatinin med kronisk nyresykdom begge har gode effekter, sagt av pasienter som har sjekket inn Shijiazhuang Nyresyke Hospital.

没有评论:

发表评论