2015年11月5日星期四

Hvorfor kan naturlig rettsmidler kurere nyreskader

Hva er de naturlige rettsmidler for nyreskader? Etter å ha prøvd vestlige medisiner, flere og flere pasienter ønsker å prøve naturpreparater vurderer noen av dem ikke har bivirkninger, og kan behandle nyreskader fundamentalt. Den viktigste funksjonen til naturpreparater i klinikken er å fjerne varme og detoxicating og for å fremme blodsirkulasjonen og fjerne blod stasis. Ifølge disse to funksjonene, deler vi naturmedisin inn i to typer.
Naturlig rettsmidler for å fjerne varme og detoxicating i klinikken er som følger: Oldenlandia, hvit blomst, Fructus forsythiae, Scutellaria barbata, løvetann, krysantemum, Houttuynia cordata, Desmodium, Polygonum aviculare, pyrola, kinesisk alpine rush, grifola, pyrrosia lingua, og rhizoma phragmitis , og så videre.
Naturlig rettsmidler for å fremme blodsirkulasjonen og fjerne blod stasis er slik som roten til rød-forankret salvie, Leonurus, Angelica, rhizome av Chuanxiong, medisinsk cyathula rot, fersken kjerne, rød blomst, gress lycopi, Winged Euonymus Twig og så videre.
De ovennevnte legemidler har funksjon av antikoagulasjon, kan hemme innsamlingen av blodceller, og forbedre funksjonen av nyrene. Disse legemidlene kan brukes til å justere fra to sider, både hemmer og øke immunresponsen.
Imidlertid, selv om disse legemidlene kan oppnå god virkning, er effekten av disse så langsom likevel. Når kronisk nyresykdom pasienter blir diagnostisert med nyresvikt, er prosessen med knusende og kokende begge vil koste tid, som kanskje ikke gjøre opp for den hastigheten ytterligere skade mer fast enn de medisinene.
Etter år med forskning, en mer praktisk terapi Micro-kinesisk medisin Osmotherapy er opprettet, som trer i kraft ved osmose som utelater knusende og koking, så det er veldig praktisk.
Dernest går det kronisk nyresykdom patients'body ved nyreområdet osmose, som kan spille roller direkte, og vil ikke kaste bort medisinen.
For det tredje, siden kronisk nyresykdom pasienter ikke trenger å ta det muntlig, det vil ikke føre til noen skade på magen og guts, og vil ikke føre til dårlig appetitt, så vel.
Etter at mikro kinesisk medisin, kan det også fremme blodsirkulasjonen, oppløse blod stasis, og reparere skadede indre cellene i nyrene, slik ombygging renal struktur og gjenopplive nyrefunksjon.

Mer informasjon om naturlige løsninger for nyreskader, ta kontakt med oss ​​eller send e-post.

没有评论:

发表评论