2015年11月14日星期六

Nyresykdommer Kreatinin nivå

Nyresykdom betyr at det ikke er skader i nyre sin indre celler, noe som gjør innflytelse både på nyre struktur og med fungere. Når du lider av nyresykdom, folk alltid koble den med kreatinin nivå. Ja, når nyresykdom utvikler seg til en viss periode, vil kreatinin stiger tilsvarende.
I normal tilstand, folk har normal serumkreatinin. Normalområdet er 44 til 103 pmol / L. Ulike land har ulike enheter. Noen sier vanligvis det normale utvalget av serumkreatinin 0,5 til 1,2 mg / dL. I tillegg er forskjellige laboratorier har også forskjellige standarder, som er påvirket av anlegget og så videre.
Når blir serumkreatinin begynner å stige? Før svaret på dette spørsmålet, bør vi først forklare hva som er kreatinin. Kreatinin er en form for metabolisme produkt av muskler som skal slippes ut gjennom nyrene til urinen. Men når nyre er i uorden i tidlig stadium, serumkreatinin vil ikke stige for det er en sterk evne til kompensasjon av nyre. Men når glomerulærfiltrasjonen reduseres med mer enn halvparten, serumkreatinin vil stige. Vi kan også si at når serum kreatinin stiger, har sykdommen i nyrene vært alvorlige. Hva skal vi gjøre med? Pasienter med økt serumkreatinin er i en kritisk fase. I dette tilfellet, hvis vi tar effektive tiltak, kan vi få komme snart.
I de ovennevnte artikler, nevnte vi at de fleste nyresykdommer forårsaket av immunsykdom, noe som fører til avsetning av immunkomplekset både i blodet og nyre, og dermed forårsaker en serie av inflammatorisk reaksjon og ødeleggende i nyrene, noe som fører til symptomer slutt.

Kreatinin er en slags giftige små molekyler. I Shijiazhuang nyresykdom Hospital, vi hovedsakelig bruke immunterapi å behandle, som kan deles inn i 6 trinn: immun diagnose, immunbehandling, immun hemming, immuntoleranse, immun justering og immunbeskyttelse. I immunbehandling, kan kreatinin bli ryddet bort gjennom blod rensing, og dermed stoppe den videre betennelsesreaksjon. I tillegg vil medisin i immun justering og immunbeskyttelse også hjelpe reparere skadede iboende celler og øke immunitet av kroppen, og dermed senke kreatinin nivåer og stoppe nyrelidelse.

没有评论:

发表评论