2015年11月11日星期三

Har Stage 3 nyresykdom av kreatinin Means Dialyse

Har stadium 3 nyresykdom av kreatinin nivå betyr dialyse? Når pasienter med kronisk nyresykdom utvikler seg til stadium 3, vil noen av oss bli bekymret for mye og bekymre om deres kreatinin nivå vil føre dem til dialyse.
I gjerning, i mange land, leger bedømme om kronisk nyresykdom pasienter på grunnlag av kreatinin. For eksempel, i Kina, som regel, i de fleste områder, er det når serumkreatinin stiger til så høyt som 707umol / l at pasienten begynner å ta dialyse. I dette øyeblikket, giftstoffer er mange. Men i Kina, er det også folk som tar dialyse når kreatinin nivået er mer enn 300 pmol / L. I motsetning til i mange andre land, begynner kronisk nyresykdom pasienter å ta dialyse når serumkreatinin er 450umol / L.
Har stadium 3 nyre diseaseof kreatinin nivå betyr dialyse? La oss se på serum kreatinin nivå. I fase tre, faller GFR til 30 ~ 59 ml / min. (Normal rekke GFR er 80 til 120 ml / min.) Kreatinin i fase 3 er 186-442umol / L. Vi kan vite at pasienter er i utkanten av dialyse. Hvis vi kan ta effektive tiltak for å hindre forverring, kan vi unngå dialyse. Hvordan å behandle?
Som vi vet, består nyre av millioner av nyre enheter, som spiller funksjoner som filtrering og sekresjon, etc. Så når sykdommen utvikler seg til stadium 3 og serumkreatinin kan ikke slippes ut med hell, kan vi vite at det må være skadet iboende celler i nyrene, som vi skal reparere på en gang.
I Shijiazhuang nyresykdom Hospital, bruker vi Micro-kinesisk medisin Osmotherapy å behandle, noe som kan hindre scenen 3 pasienter fra dialyse. Den spesifikke mekanisme går som følger:

Mikro kinesisk medisin kan fjerne immunkomplekset og reparere den skadede renal glomerulær membran, skade av noe som fører til økt serum kreatinin. Og på samme tid, kan det reparere syke vev i tillegg. Etter disse trinnene, vil basilarmembranen repareres og nyrefunksjonen vil bli utvunnet. Den filtreringsområde vil bli utvidet. Og serumkreatinin vil bli redusert tilsvarende. Pasienter med kronisk nyresykdom stadium 3 kan være langt fra dialyse.

没有评论:

发表评论