2015年11月14日星期六

Ny pause for å kurere høyt kreatin nivå med hypertensjon i 2014

Hvordan kurere høyt kreatin nivå med hypertensjon alltid i 2014.For pasienter med nyresykdom, dette er et veldig vanlig spørsmål, her vil jeg dele mine meninger med dere. Ny pause i å senke høyt kreatin nivå og hypertensjon i 2012 er Immunterapi.
Høyt kreatinnivå kan være forårsaket av infeksjon eller kronisk nyresykdom i mange år, og så videre. Det normale nivået av kreatin er (hann) 79,6 ~ 132,6 u mol / L (hunn) 70,7 ~ 106,1 u mol / L (barn) 26,5 ~ 62,0 u mol / L. Behandlingen for høyt kreatinnivå med hypertensjon er som følger:
1. dialyse. I vestlige land, leger brukte dialyse senke sine pasienters høyt nivå kreatin i de fleste tilfeller. Som vi alle vet, har dialyse bivirkninger hvis vi brukte det veldig ofte. Dialyse kan ikke hjelpe pasienter med nyresykdom senke kreatin nivået for alltid som det ikke kan hjelpe deg med å fornye nyrefunksjon.
2. Noen hormon: Noen hormon kan hjelpe oss å redusere det høye nivået kreatin for ikke så veldig lenge. Når du slutter å bruke dem, vil kreatin nivået være høyere enn før.
3. Nyretransplantasjon: Nyretransplantasjon kan hjelpe pasienter med høyt nivå kreatin og hypertensjon lavere kreatin nivå sterkt. Men det er noen problemer med å transplantere nyre på grunn av de høye kostnadene og de sjelden egnede tilfeller.
4. Immunterapi: Immunterapi er siste behandling for å senke høyt kreatin nivå for pasienter med høyt blodtrykk. Det kan fikse skadede celler i våre nyrer og fornye nyrefunksjon. Så du trenger ikke bekymre deg for det høye nivået kreatin oppstår på nytt. Og som Immunterapi kan rense ut immunkomplekser i nyrene og regulere lidelse av Immunterapi. Så det har veldig god effekt i behandling av nyresykdom, særlig for pasienter som har kronisk nyresykdom i mange år, har Immunotherapy åpenbare effekter. Andre fordeler ved immunterapi omfatter mindre kostnad og uten smerte og ingen bivirkninger.

Hvis du er interessert i denne siste behandlingen 2012 for kronisk nyresykdom, velkommen du konsultere eksperter på linjen for å få mer informasjon om Immunterapi. Hvis du er nå plaget av høyt nivå kreatin og høyt blodtrykk, tar gjerne imot flere henvendelser.

没有评论:

发表评论