2015年11月5日星期四

TCM behandling for kronisk nyresykdom

Tradisjonell kinesisk medisin (TCM) refererer til et bredt spekter av medisin praksis som deler felles teoretiske begreper som har blitt utviklet i Kina og er basert på en tradisjon for mer enn 2000 år, inkludert ulike former for urtemedisin, akupunktur og kosttilskudd terapi. Den kan brukes til å behandle kronisk nyresykdom i tillegg. Hvordan det spiller rollene?
For det første, la oss vet noe kunnskap om hva som er kronisk nyresykdom. Hvis en person har mer enn tre måneders symptomer som proteinuri, hematuri, ødem, høyt blodtrykk og smerter i ryggen, med eller uten nedsatt glomerulusfiltrasjon, vil han bli diagnostisert med kronisk nyresykdom. Siden disse symptomene skje, bør vi finne ut årsakene og løsningen for å minske symptomene spesielt proteinuri og hemtaturia.
Hvorfor proteinuri og hematuri kommer til å bli? I nyre, er det millioner av nyre nephrons som kan spille rollene nyre som filtrering, og så videre. I hver nyre nevronet, kan vi se renal mesangial området, der det er basilare renale membraner. Gjennom dette, vil noen molekyler som kreatinin, blod-urea-nitrogen og urinstoff-syre lekke ut. Men når folk har lidd av nyresykdom, vil porene bli større, slik at de større molekylene vil lekke ut, noe som fører til hematuri og proteinuri.
Og etter å ha prøvd vestlig medisin, mye nyresykdom pasienter høre at tradisjonell kinesisk medisin kan behandle kronisk nyresykdom med en bedre effekt. Hvorfor?
Forskjellig fra hormoner og immundempende middel, som bare kan hemme symptomer for tiden, kan tradisjonell kinesisk medisin reparere skadede nyre iboende celler, som kan behandle kronisk nyresykdom fundamentalt.
Tradisjonell kinesisk medisin er urter og selv dyr som er samlet inn fra naturen. Ifølge kinesisk medisin teori, de tingene i verden generere og begrense hverandre, så hvis det er en sykdom, må det være en form for terapi som kan behandle det.
Som for tradisjonell kinesisk medisin, inneholder det mye næringsrike materialer som kan tilføre næring, og dermed forbedre insuffisiens av blod og oksygen i nyrene og skape et rent miljø for reparasjon. Neste, etter det første trinnet, kan de aktive materialer i tradisjonell kinesisk medisin slippes ut og spille roller, reparere de skadede iboende celler og gjenopplive nyrefunksjon.
I tillegg, sammenlignet med vestlig medisin, et annet viktig trekk er at tradisjonell kinesisk medisin har ingen bivirkning, som er mer egnet for barn. Barn som vi vet, er i en kritisk fase, for mye vestlig medisin kan påvirke vekst av barn.

De ovennevnte handler om hvordan tradisjonell kinesisk medisin trer i kraft. Hvis du fortsatt har spørsmål, er du velkommen til å ta kontakt med oss ​​eller send e-post....

没有评论:

发表评论