2015年11月1日星期日

Forventet levealder etter dialyse for kronisk nyresykdom

Denne artikkelen snakker om noen ting om forventet levealder etter dialyse for pasienter med kronisk nyresykdom. Som vi alle vet, når pasienter med kronisk nyresykdom har noen nyre-funksjoner, må de bruke dialyse for å støtte deres liv. For nyresykdom pasienter som aldri har har dialyse, kan de føle frykt når hørt om dialyse. Dialyse betyr ikke døden eller vil du aldri bli kvitt det når du begynner. For noen akutt nyresykdom, er dialyse nødvendig for deg å kontrollere nyreskader og forverrede forhold. Du kan enkelt unngå dialyse når symptomene på akutt nyresykdom ble kontrollert. Vennligst aldri altfor bekymret dialyse for nyresykdom pasienter. For pasienter som allerede har startet dialyse, har du også en sjanse til å stoppe dialyse gjennom effektiv behandling for nyresykdom.
Forventet levetid er svært forskjellig for pasienter med nyresykdom etter dialyse. Noen pasienter kan reservere seg nyresykdom ved dialyse samarbeidet med andre effektiv terapi. De kan leve lenger som det er. For noen pasienter med nyresykdom etter dialyse, må de er avhengige av dialyse. Hva mer er, så er det noen bivirkninger for nyresykdom pasienter som har dialyse for lang tid, slik at levetiden vil bli sterkt redusert etter at de hadde dialyse. Forventet levetid etter dialyse for kronisk nyresykdom pasienter er svært forskjellig fra en sak til en annen.
For pasienter som har hatt dialyse, du hadde bedre prøve å se etter effektiv behandling for å reservere nyresykdom og unngå dialyse for lang tid.

Tre spesial effektive behandlinger i Shijiazhuang nyresykdom sykehuset er Immunterapi, Immunterapi, Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, som har svært god effekt i å unngå dialyse for pasienter som har hatt dialyse. Kliniske data viste at vi kan hjelpe flere pasienter med nyresykdom reserve dialyse. Vi kan hjelpe pasienter forlenge levealderen etter dialyse for pasienter med kronisk nyresykdom.

没有评论:

发表评论