2015年11月14日星期六

Kreatinin 106 pmol / L lik 1,2 mg / dl

Pasienter med nyresykdom er bekymret kreatinin nivået veldig mye, noe som er en betydelig indeks som kan vise funksjon av nyre. Kreatinin er de stoffskifteprodukter fra muskler som skal slippes ut av kroppen gjennom filtrering av nyre. Så hvis det er noe galt i nyrene, vil legen minne oss av økt nivå av kreatinin i serum. Men i mange tilfeller, ser vi ulike enheter etter nivået av serum, som enten umol / l eller mg / dl. Hva er kursen? Valutakursen er 88,4. For eksempel, er lik kreatinin 106 umol / l kreatinin 1,2 mg / dl. Kreatinin 2 mg / dl tilsvarer kreatinin 176,8.
I mange tilfeller forskjellige land har forskjellige beskrivelser. Hva mer, ulike land og til og med ulike laboratorier i ett land har bestemt normalområdet på grunn av ulike fasiliteter. For eksempel i Kina, vi hovedsakelig bruker pmol / l, ifølge som vi deler nyresvikt inn i 4 etapper. Vi har også bestemt uremia i henhold til det faktum at serum kreatinin er 707 pmol / L. 707 er også en følsom tall som indikerer nyresykdom pasienter bør ta dialyse i Kina.
En pasient i vårt sykehus er fra New Zealand, som ble diagnostisert med IgA nefritt. Når jeg snakket om uttrykket av serumkreatinin, sa han i New Zealand, deres lokale sted, de begge bruk pmol / L og mg / dl. For tre dager siden, jeg ble venner med en nyresykdom pasienten fra Etiopia, et afrikansk land. Han sa at hans kreatinin er 1.37. Han fortalte meg også at den lokale laboratoriets normalområdet er 0,5 til 1,2 mg / dl.

Uansett vi bruker pmol / L eller mg / dl, bør vi følge den lokale lab kriterier. Når det stiger, skal vi betale mer oppmerksomhet for når den stiger, betyr det at det må være noe galt i nyrene, og det må bli skadet iboende celler i nyrene. Vi bør behandle den i tide, slik som å stoppe flere sunne nyre iboende celler fra å bli skadet. I Shijiazhuang nyresykdom Hospital, er pasienter med høy kreatinin foreslo å bruke Micro-kinesisk medisin, som kan reparere skadede iboende celler og gjenoppbygge nedsatt struktur, og dermed gjenopplive nyrefunksjon.

没有评论:

发表评论