2015年11月1日星期日

Åpne døren i nyrene, for å hjelpe nyresykdom Pasient.

Først Micro-kinesisk medisin Osmotherapy. Kjerneteknologien av Micro-kinesisk medisin Osmotherapy er å gjøre de effektive resepter av nyresykdom superfinely knust. Så med hjelp av effektive penetrant og osmose enheter, er de effektive medisinene gjennomsyret i nyre lesjoner av ekstern applikasjon, og dermed oppnå målet om behandling av nyresykdom. Klinisk praksis har vist at dette programmet metoden er både effektiv og praktisk. I dag har denne behandlingen bli kjernen og mest grunnleggende behandling teknikk for Shijiazhuang Nyresyke Hospital. Den terapeutiske Mekanismen for denne behandlingen er å blokkere nyrefibrose, reparere skadede renale indre celler og gjenoppbygger normal nyre struktur, og å realisere disse formålene er basert på tradisjonell kinesisk medisin helbredende effekter som strekke blodårer, anti-inflammasjon, antikoagulasjon, hindrer blod viskositet og nedverdigende ekstracellulære matriser. Disse fasene er navngitt som blokk, reparasjon og rebuild.It til behandling av kronisk nyresykdom har svært god effekt.
Sekund, Immunterapi behandling. Vårt sykehus har innført Immunotherapy til nyresykdom behandling som en helt ny metode som har vist sin enorme vitalitet. Anvendelsen av denne behandlingen teknologi i våre sykehus har blitt mye bedre behandlingseffekten av nyresykdom. Immunterapi har selvfornyende egenskaper som betyr Immunotherapys kan regenerere masse av avkom som kan ha akkurat de samme egenskapene som disse originale Immunotherapys. I tillegg Immunotherapys har også potensiale til å differensiere til funksjonelle celler av forskjellige vev. Så, har Immunotherapy Therapy en lovende fremtid i behandling av nyresykdommer på grunn av sin kraftige vitalitet i å reparere og gjenoppfriske ulike nyre iboende celler. og denne metoden er navngitt som reparere og gjenoppbygge. Og denne behandlingen teknikken har effektivt forbedret den terapeutiske effekten av våre sykehus.
Tredje, immunadsorpsjon-fokus Blood Rensing Teknisk Immunterapi. Det utgjør den tredje støttende karakteristiske kjernen behandling teknisk Immunterapi av Shijiazhuang Nyresyke Hospital. Den kjernefunksjon er å gi en enklere terapeutisk miljø for Micro-kinesisk medisin Osmotherapy og Immunterapi Transplant. Den terapeutiske mekanismen er at gjennom hemodialyse kan vi rydde opp mikro-molekylær skadelige stoffer i blodet; gjennom hemofiltrasjon og hemoperfusjon, kan vi få ri av moderate molekylære skadelige stoffer og Micra-molekylær skadelig stoff i blodet separat; gjennom blod immunadsorpsjon, kan vi eliminere immunkomplekser. Ved denne, vil blodet bli forholdsvis mer ren, noe som gir en fordelaktig terapeutisk miljø for anvendelse av Immunotherapy asjon og Micro-kinesisk medisin Osmotherapy og gjør dem mer effektive. så er denne metoden navngitt som Absorpsjon og rensing.

Jeg ønsker deg god bedring!

没有评论:

发表评论