2015年11月11日星期三

Hvordan redusere hau kreatinin nivå

Pasient: Hvordan redusere hau kreatinin nivå
Legen: Pasienter med nyresykdom alltid opptatt av dette spørsmål. For pasienter med kronisk nyresykdom, bør du senke kreatin nivået fra de andre symptomene.
1. Diet: Ved inntak av en stor grad plantebasert diett du vil være å hjelpe kroppen din i et par forskjellige måter.
Kosten kilder til kreatin og kreatinin er bare funnet i animalske produkter, derfor vil du være å redusere byrden av "ekstra" kreatin og kreatinin sirkulerer gjennom blodet ved å spise en stor grad plantebasert kosthold. Kliniske studier viser at forbruket av rødt kjøtt er skadelig for helsen til nyrene. Plantebaserte dietter har show for å redusere alle de store risikofaktorer for nyresykdom. Meieriprodukter (melk, ost, fløte, yoghurt, iskrem, smør) har vært vist i kliniske studier for å forverre nyresykdom.
2. Unngå kreatintilskudd: ikke bare gjøre høye doser av denne store molekylet forårsake nyreproblemer, men ved å tilføre kroppen ekstra kreatin, vil du få mer kreatin å bli spontant omdannet til biproduktet kreatinin.
3. Unngå anstrengende fysisk aktivitet: dermed redusere nedbrytningen av kreatin inn kreatinin.
4. Nettle blad te: drikke en til to kopper om dagen. Brennesle blad te er et enkelt men kraftig nyre tonic som kan forbedre nyrefunksjonen og redusere serumkreatinin.

5. Unngå over forbruk av Vanadium: Selv om svært gunstig for kroppen, spesielt for diabetes og blodsukkerproblemer, over forbruk av mineral vanadium har vært knyttet til økt blod kreatinin nivåer (bo under 100mcg en dag).

没有评论:

发表评论