2015年11月14日星期六

Årsaker til lav Kreatinin nivå

Som vi har nevnt før, er kreatinin metabolismen produkt av muskler og når nyrefunksjonen er skadet, vil serumkreatinin stige. Noen spurte om kreatinin vil falle når nyresykdom foregår. Svaret er nei. Når vil kreatinin nivået blir lavt, og hva som er årsaken til lav kreatinin nivå?
1.age
Vanligvis kan avanserte mennesker har en lavere kreatinin nivå, som muskelmasse har en tendens til å avta med alderen. Aldring fører til en naturlig nedgang i mengden av muskelmasse i kroppen. I tillegg har små barn har også et normalt kreatinin nivå som er lavere enn den for voksne. Kreatinin-nivåene er vanligvis høyere hos menn fordi deres muskelmasse er høyere enn for kvinner. Hos personer som har redusert muskelmasse, kan kreatinin nivåer være lav.
2. kosthold
Hvis maten vi tar i er lavt i protein, kan vi lider lav kreatinin. Det er generelt antatt at mat som er høy i kreatinfosfat som laks, svinekjøtt, oksekjøtt og tunfisk er rik på protein. Fordi disse matvarene ikke inngår i et lav-protein diett, det er mindre kreatinfosfat for å bryte ned, noe som fører til redusert kreatinin.
3. graviditet
Graviditet kan også føre til lav serum kreatinin. når fosteret blir til, vil de vokse, noe som fører næringsstoffer til barnet fra mor. I dette tilfellet vil gravide moren har mindre kreatinfosfat for å bryte ned, noe som også fører til redusert serum kreatinin. Men etter fødselen skjer, vil kreatinin nivået i serum slår normalt i de fleste tilfellene.
4.debilitation og lave kreatinin nivåer

Muskler bli svekket når de ikke brukes, og som muskelmassen reduseres, vil kreatinin nivåer falle. Dette kan skje med en svekket pasient, spesielt noen som har mistet muskel tone fra å bli sengeliggende eller innlagt på sykehus.

没有评论:

发表评论