2015年11月11日星期三

Tradisjonell kirurgi for nyre Cyste

Det er i hovedsak to måter å behandle nyre Cyste over hele verden med vestlig medisin, sier laparoskopisk Nedsatt Cyste decortication, og
Perkutan Aspirasjon og alkohol Sclerotherapy. I dag er det siste man utbredt som en tradisjonell behandling for nyrecyste. Her vil vi presentere denne behandlingen for deg, og la oss kalle den operasjonen som Punktering for letthets skyld.
Først må vi vite fordelene med denne Punktering kirurgi. Dette punktering er gjort under veiledning av ultralyd, og det refererer grovt å ha en punktering av renal cyste og deretter injisere absolutt alkohol å gjøre cyste sclerosed. På denne måten, kan trykket rundt cyst bli effektivt sluppet eller elimineres, og blodet vil strømme jevnt i nyrene, så nyrefunksjonen vil komme til en viss grad. I mellomtiden, er det tilgjengelig for å hindre infeksjon, blødning og purulence i cyste. De mest åpenbare fordeler ligge i den praktiske håndteringen av operasjonen, mindre skade på vev, mindre smerte til lider og gjentatt utnyttelse. Derfor er dette Punktering kirurgi den vanligste metoden i behandling av nyrecyste i verden nå.
Ulempene er imidlertid følger tett. Det mest springende punkt er den høye frekvensen av tilbakefall av cyste etter operasjonen, så det er bare en slags provisorisk faktisk. Nesten alle cyste vil fortsette å vokse etter dette punktering, og denne operasjonen må gjøres igjen og igjen.
Også er det noen komplikasjoner og bivirkninger under punktering kirurgi.
1. traumer er tydelig og vil blø alvor. Oppgangen tar alltid lang tid, og tilbakefall er altfor lett å se.
2. Etter operasjonen, kan det være discomfortable følelse i lav rygg området, og infeksjoner, høyt blodtrykk og nyre lesjoner kan vises.
3. Hematuria. Mikroskopisk hematuria kommer nesten i alle tilfeller, men det vil oppløse flere dager senere. Noen ganger brutto hematuri vil også trøbbel pasienter og med tiden forbi, forandrer det inn mikroskopisk en automatisk.
4. Svært tidvis hematom vises.

I dag er dette Punktering operasjonen er svært vanlig brukte i verden, og mange leger mener at det er ingen andre valg for behandling av nyrecyste i tillegg til Percutaneous aspire and Alcohol Sclerotherapy. Selv om den har mange bivirkninger samt risiko, er det fortsatt knyttet mye oppmerksomhet til. Imidlertid, ingen måte i vestlig medisin ikke bety at det er ingen effektiv behandling på kinesisk medisin. Egentlig kan vi ikke forsikre alle cyste kan bli avskåret av kinesisk medisin, men cyster kan krympet åpenbart og minst være forhindret fra videre vekst. Hvis du ønsker å vite mer om kinesisk medisin i behandling av nyrecyste, er du velkommen til å snakke med konsulenten online eller legg igjen en melding til meg.

没有评论:

发表评论