2015年11月11日星期三

Kreatinin nivåer for Dialyse

Hva er kreatinin nivået for dialyse? Ulike land har ulike serumkreatininnivå. Ulike nyresykdommer har ulike kreatinin nivå også. I dette avsnittet vil vi forklare det for deg.
For det første, som for kreatinin, vil vi introdusere to enheter: mg / dL og pmol / L for å uttrykke mengden av serumkreatinin. Med andre ord, kan vi bruke forskjellige måter eller enheter for å uttrykke graden av kreatinin. Kursen mellom dem er 88,4. For eksempel, hvis en persons kreatinin er 1,0 mg / dL, kan vi også si at nivået er 88,4 pmol / L. Den normale utvalget av serumkreatinin er 45-104 pmol / L.
Dernest, i de fleste land i verden, er nyresykdom pasienter foreslått å ta dialyse når serumkreatinin er så høy som 450 pmol / L for kreatinin er en stoffskiftepreparater som er giftig og lenge oppbevaring i blodet vil gjøre skade til kroppen. I Kina, nyresykdom stort sett ikke tar dialyse før det er så høyt som 707 pmol / L, der har folk blitt til uremia scenen. Men i Kina, er det også noen nyresykdom pasienter begynner å ta dialyse når serumkreatinin er mer enn 300 pmol / L.

For det tredje er diabetiker nefropati et unntak. Når deres serumkreatinin er mer enn 300 pmol / L, de er foreslått å ta dialyse. Diabetisk nefropati kan vanligvis delt inn i 5 etapper. Høyt blodsukker kan gjøre hele blod i høy glukose tilstand. Det samme gjelder i nyre. Renal glomerulus vil være i høy perfusjon, høy filtrering stat, som vil skade nedsatt glomerulær membran. Dessuten kan det høye nivået av sukker i opprinnelig urin i nyretubuli stimulere nyrenes tubulære epitelceller og føre til sklerose av epitelceller.

没有评论:

发表评论