2015年11月20日星期五

Er du klar over symptomene på lavt Kreatinin

Som vi alle vet, det høye kreatinin-nivået i kroppen indikerer ofte at nyrene får noe galt, men er du klar over saken på lav kreatinin? Deretter vil jeg presentere denne kunnskapen.
Før jeg presentere kunnskap om lav kreatinin og dens symptomer, jeg vil snakke om noe om kunnskap om kreatinin.
Kreatinin er et biprodukt av kreatinin fosfat og kreatinin fosfat brukes i kontraksjon av skjelettmuskulatur. Kreatinin er avhengig av muskelmasse, så kreatinin er høyere i større og mer muskuløse mennesker enn i mindre personer som ikke har mye muskler.
Kreatinin utskilles av nyrene og dens nivåer anses som en indikator på nyre helse. I normale tilfeller bør blod ccreatinine nivået være stabil.
Redusert blod kreatinin er også forårsaket av den reduserte muskelmasse, Når muskelmasse avtar, vil de produsere mindre mengde kreatinin. Dessuten kunne lav kreatinin også være et tegn på visse sykdommer som kan føre til redusert muskelmasse og disse sykdommene ofte inneholder den myasthenia gravis og muskeldystrofi. Disse pasientene vil dukke opp med karakteristikkene av svakhet, muskelsvinn, og andre symptomer.
Når muskelmassen reduseres, vil kreatinin nivåer falle eller slippe. Og når musklene ikke blir brukt, vil muskelatrofi forekomme. Hvis en pasient er sengeliggende eller innlagt på sykehus i lang tid, kan han eller hun miste sin muskeltonus, så hans eller hennes kreatinin nivåer vil avta.
En annen faktor jeg ønsker å si om lav kreatinin er alder. Kreatinin nivået vil tendens til å avta med alderen. Så alderen samt de små barn har en lavere kreatinin nivå sammenlignet med voksne.

Nå antar jeg at du kan ha en klar idé om symptomene på lavt kreatinin. Immunterapi brukes i våre sykehus kan forbedre pasientenes immunforsvar, slik at pasientene kan ha færre symptomer på lavt kreatinin.

1 条评论:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    回复删除