2015年11月11日星期三

Hvordan kan vi kurere forhøyet kreatinin

Hvordan kan vi kurere forhøyet kreatinin? For å løse det, for det første, bør vi finne ut hva som er kreatinin og hvordan forhøyet kreatinin kommer ut.
1. Kreatinin er en viktig indeks som brukes til å bedømme nyrefunksjon for kreatinin er en gift som kommer til å være på grunn av muskel metabolisme og skal ha blitt sluppet ut av kroppen gjennom nyrene til slutt. Den normale utvalget av kreatinin er 45 til 104 pmol / L i noen laboratorier i Kina, og det er også ulike anlegg i samme land. Vi kan også bruke annen enhet for å uttrykke det. Normalområdet for serumkreatinin kan også være 0,5 til 1,2 mg / dl.
2. Grunnen til at serumkreatinin er hevet
På grunn av muligheten til kompensasjon, vil kreatinin ikke øke til nyrefunksjonen reduseres med mer enn 60%. Denne teori kan også bli brukt til å forklare hvorfor etter en person donerer ett av sine nyrer til den andre personen, kan han likevel overleve godt. Etter at nyrene er skadet, er noen renale glomeruli skadet på samme tid, og kan ikke fungere normalt. I dette tilfellet vil andre nyre glomeruli gjøre mer arbeid for å filtrere giftstoffer og før disse glomeruli er skadet og kan ikke fungere godt, vil kreatinin begynne å øke.
3. Hvordan behandle forhøyet serumkreatinin?
Grunnen til at serumkreatinin er forhøyet er at nyre glomerulus er skadet som vi nevnte i ovennevnte, så hva vi bør gjøre er å reparere skadede nedsatt basilarmembranen, der, kreatinin lekker ut i urinen.
Micro-kinesisk medisin kan behandle det fra roten. Den inneholder mange sunne materialer, som kan reparere skadede indre cellene som nyre glomerulær filtrering membran. I tillegg kan det også forbedre insuffisiens av blod og oksygen i nyrene. Hva mer, før reparasjon iboende celler, Micro-kinesisk medisin kan først fremme blodsirkulasjonen, oppløse stasis, og dermed levere en bedre indre miljø for reparasjon.

Ovennevnte handler om hvordan vi behandler forhøyet serumkreatinin. For mer informasjon, ta kontakt med oss ​​eller legg igjen en beskjed. Vi er glad for å hjelpe.

没有评论:

发表评论