2015年11月14日星期六

Styr Høyt nivå av kreatinin fra kosten

Styr Høyt nivå av kreatinin fra kostholdet. For alle pasienter med kronisk nyresykdom, har de samme problemer: en høy grad av kreatin. Hvordan kan de kontrollere det høye kreatinin nivå? En av rask og enkel måte er å kontrollere høyt kreatinin nivå fra kostholdet.
Det er ingen spesiell nyre diett for pasienter med forhøyet kreatinin. Individuelle kostanbefalinger er basert på pasientens lab resultater, blodtrykk, symptomer og andre beregninger.
Kontrollere inntak av natrium
For pasienter med høyt kreatinin nivå, til en av de mest nyttige tingene bevare nyrefunksjonen er å kontrollere sine blodtrykk. Sammenlignet med å ta blodtrykket medisiner, spise en lav-natrium diett er gunstig. The National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer foreslår å begrense natrium inntak til 2000 mg per dag. Det foreslår å holde en natrium dagbok slik at du er bevisst på hvor mye natrium er i maten.
Styr protein inntak
Kroppen bruker proteiner for å bygge og reparere vev og muskler og til å bekjempe infeksjoner. Når protein brytes ned, som enhver annen mat, produserer den enkelte avfallsstoffer. En av disse er urea, som er skadet nyrer har problemer med å filtrere ut av blodet. De fleste nyre dietter krever at du kan overvåke og begrense inntak av protein. Lege, ernæringsfysiolog eller ernæringsfysiolog vil fortelle deg hvor mye og hva slags protein du kan konsumere. Du vil sannsynligvis få lov visse mengder av komplette proteiner fra animalske kilder (mager biff og kylling, for eksempel) og visse mengder ufullstendig proteiner fra planteriket (bønner og linser). God kvalitet protein er foreslått av lege for å hindre nyresvikt!
Kalium og fosfor i kostholdet ditt også har forespørsler fra pasienter med høyt nivå av kreatinin nivå, her er litt info, hvis du er interessert det, kan du la din e-post eller fikk dem fra eksperter på linje gratis.

Det er tre effektiv behandling i våre sykehus kan hjelpe deg å kontrollere høyt nivå av kreatinin, hvis du er interessert i det, kan du også la din e-post eller fikk dem fra eksperter på linje gratis. Vi håper vi kan gjøre flere ting for nyresykdom pasienter.

没有评论:

发表评论