2015年11月5日星期四

Medikamentell behandling i kronisk nyresykdom

Hva er medikamentell behandling ved kronisk nyresykdom? Vanligvis, i tradisjonell behandling, immun medisiner som anvendes for å behandle kronisk nyresykdom kan deles inn i tre typer:
Den første som fokuserer på cellulær immunitet er slik som FK506, sirolimus, og Cyclosporine. Den andre typen medisin som fokuserer på kroppsvæske er Leflunomide. Den tredje som fokuserer på forskjellige kilder av immunosuppressive (agent) er slik som glukokortikoid, cyklofosfamid, klorambucil, metotreksat, azatioprin, mykofenolatmofetil og så videre.
Imidlertid har hver mynt to sider. Lang tid ved hjelp av disse stoffene kan føre til mange bivirkninger. De enten behandle kronisk nyresykdom overdrevent eller moderat, noe som fører til et faktum at endelig, pasienter kan ikke unngå å bli fanget av uremia.
Så hva er den nye terapi som kan bringe pasienter med kronisk nyresykdom nytt håp? Som vi har nevnt i ovennevnte passasjer som om lag 95% av kronisk nyresykdom er immun sykdom unntatt PKD og så videre. Slik behandling av kronisk nyresykdom bør fokusere på immun blokkering, immuntoleranse, immun beskyttelse, og immunbehandling i rekkefølge.
Foruten disse, bør vi også innse at nyrene er et komplisert organ. Når fanget av lidelsene til kronisk nyresykdom, er det ikke lett for pasienter å gjenopprette. Så det er nødvendig og viktig for å holde ro. Dernest bør kronisk nyresykdom pasienter også få forberedt på å behandle kronisk nyresykdom i lang tid. Betennelsen i nyre er immune betennelsesreaksjon, som er autolog betennelse sykdom. Det er en naturlig reaksjon, som også er super allergisk reaksjon. Dersom unormale ting som forblir i nyrene ikke kan rengjøres helt ut, vil den inflammatoriske reaksjonen ikke stoppe. Vestlig medisin har ingen gode medisiner for å løse det. Kinesisk medisin kan være effektive, men det trenger tid. Slik at pasienter med kronisk nyresykdom bør forberede seg på at det er en lang tid.

I tillegg stopper den dårlige vanen så snart som mulig, for eksempel ikke holde varmen om vinteren, noe som kan føre til kaldt og forverre nyresykdom. På samme måte som vi har nevnt i det ovenstående, kronisk nyresykdom er på grunn av avleiring av immunkomplekset. Når pasienter får en kald, antigen og antistoff vil kombinere og nye immun komplekset vil bli til, noe som vil øke belastningen. Så å utvikle en god vane er også meget viktig for å sikre at effekten av behandlingen.

没有评论:

发表评论