2015年11月20日星期五

Hvor mye koster Kreatinin perfekte etter Dialyse?

Vanligvis, i Kina, når serumkreatinin stiger til 707umol / L, pasienten begynner å ta dialyse. I de fleste andre land i verden, pasientene får dialyse når serumkreatinin stiger til mer enn 450umol / L.
Nyrer foruten å fjerne overflødig vann utføre rekke andre funksjoner. En av dem er å fjerne metabolske avfall som ulike organer genererer. Bare gjør urin på ingen måte må tolkes som friske nyrer fordi de kan være i stand til å kvitte seg med vann mens du ikke er i stand til å skille ut annet avfall. Videre under første årene av dialyse enkeltpersoner fortsette å tjene litt urin. Likeledes er dialyse et middel for å kvitte seg med både avfall (herunder kreatinin) og vann begge. Så dialyse kan ikke redusere nivået av kreatinin i lang tid.
Etter at du har dialyse ikke veldig lenge, det er sikkert avta i Kreatinin som dialyse kan hjelpe deg helle ut de små molekylære giftstoffer fra kroppen din. Men fordi nyrefunksjonen ikke er reparert, vil nivået av kreatinin øke gradvis. Så hvis du ønsker å redusere kreatinin nivå, er effektene måter å fikse skadede celler i nyrene, på denne måten, kan du holde kreatinin nivå som normalt.
Så er det noen effektiv behandling hjelp du fikse skadede celler i nyrene og fornye funksjon av nyre? Ja, Immunterapi i Shijiazhuang Nyresyke Hospital kan hjelpe deg å løse de skadede celler. Som vi alle vet, hvis vi kan kombinere fordelene av tradisjonell kinesisk medisin og vestlig medisin i behandling av nyresykdom, kan vi få bedre resultat enn noen av dem. Dette er hva Immunterapi er forskjellen. Det kombinerte avanserte Immunotherapy og Micro-kinesisk medisin, som har gode effekter i å redusere nivået av kreatinin. Hva mer er, som det reduserer kreatin nivå gjennom fornye funksjon av nyre og regulere ditt eget immunImmunTerapi, så effekten av det kan alltid eksistere. I tillegg kan Micro-kinesisk medisin regulere blodImmunTerapi og fremme blodsirkulasjonen, som har råd til en favoritt indre miljø for Immunterapi.

Så hvis du virkelig håper å redusere kreatinin nivå, er Immunotherapy det beste valget for deg.

没有评论:

发表评论