2015年11月5日星期四

Når er den beste tiden å starte Dialyse

Dialyse er ett valg for folk med nyresvikt å leve lenger som kan fjerne giftstoffer og overdreven væske ut av blodet for å opprettholde livet.
Når skal man begynne dialyse avhenger av den enkelte sunn tilstand. Den beste tiden for folk å star dialyse kan stole på nyrefunksjonen, kliniske symptomer og ernæringstilstand. Imens alder, helsetilstand og primær sykdom er de betydelige faktorer.
Eksperter i Shijiazhuang Nyresyke Hospital anbefaler deg å starte dialyse når nyrefunksjonen faller til 15% eller mindre - eller hvis du har alvorlige symptomer forårsaket av nyresykdommer, som for eksempel: kortpustethet, tretthet, muskelkramper, kvalme eller oppkast. Legen din vil hjelpe deg å avgjøre når du skal starte dialyse, basert på resultatene fra laboratorietester som måler hvor mye nyrefunksjon du har igjen og om dine symptomer.
Hvis du ikke har symptomer, kan du være i stand til å vente litt lenger før du begynner dialyse. Siden kronisk nyresvikt skjer ofte sakte, noen ganger folk ikke engang vet hvor ille de føler, før de begynner å dialyse og begynner å føle deg mye bedre.
Det er viktig å begynne å bli klar for dialyse eller transplantasjon i god tid. Lære om hvilke typer dialyse og transplantasjon alternativene vil hjelpe deg å gjøre et valg som er best for deg. Symptomer på Uremia som kvalme, oppkast etc skje og behandlingen ikke virker dialyse bør vedtas. Når akutt hjertesvikt, alvorlig hyperkalemi og acidose og medisiner ikke virker, bør haster dialyse bli vedtatt. For folk med under ernæring, bør de ta dialyse inn vurdere etter behandlingen ikke kan forbedre tilstanden.
Folk bør begynne dialyse betimelig å holde tilstanden stabil. Under dialyse kan de finne alternativ terapi for å behandle nyresykdom som Immunterapi eller nyretransplantasjon.

Micro-kinesisk medisin Osmotherapy i Shijiazhuang Nyresyke Hospital kan hjelpe pasientene unngå dialyse. Håper dine flere henvendelser.

没有评论:

发表评论