2016年4月13日星期三

 Har Kreatinin Over 200 Midler Nyresyke


  Noen pasienter med kreatinin over200 spør om deres situasjon er alvorlig og hvordan man skal håndtere denne situasjonen. Ifølge dette problemet, jeg ønsker å gi forklaringer.
  For vanlige folk i sunne forhold, deres normale verdier for serum kreatinin er mellom 40 til 120umol / L, slik at vi kan kreatinin 200 eller høyere nivå virkelig overgår normale nivåer.
  Her vil jeg nevne de fire etapper fordelt i henhold til kreatinin.
  ● normal nyrefunksjon: Cr40-120umol / L
  ● kompenserende stadium av nyresvikt: Cr133-177umol / L
  ● discompensation stadium av nyresvikt: Cr177-442umol / L
  ● nyresvikt stadium 442-707umol / L
  Vi kan se at kreatinin nivå på 200 eller over er bare i den fasen av discompensatory stadium av nyresvikt, betyr det at nyrene er skadet eller det er en nyresykdom allerede?
  Det avhenger vanligvis. Kreatinin 200 eller mer er det ikke ubetinget at nyrene er skadet eller at det er en nyresykdom. Vanligvis heve kreatinin nivåer er forårsaket av mange grunner, se nedenfor:
  Hvis pasientene har slike fenomen som oppvarming, svetting, eller nedgangen i drikkevann, mye mengde vannlating, eller reduksjoner av nedsatt blodvolum, kan kreatinin nivået øke.
  Den andre, hvis folk ikke er forsiktige i livet og det ser ut til tretthet, dårlig søvn, eller livs detaljer blir ikke vektlagt, da kreatinin kan også heve.
  Den tredje, hvis personen blodtrykk ikke er kontrollert godt, eller er det langsiktige eksistens rikelig proteinuri ,. I dette tilfellet kan serumkreatinin også løfte.

  Så, når pasienter har en høy kreatinin nivå som 200 eller mer, bør de gå og se etter de virkelige grunnene til sykehuset, slik som å sikre den virkelige grunnen. Men vanligvis, vedvarende økning i kreatinin nivå vanligvis mener nedgangen i nyrefunksjonen samt en mulig nyresykdom, så nødvendige kontroller og rettidig behandling bør vies mye oppmerksomhet.

没有评论:

发表评论