2016年4月25日星期一

8 Advarselen tegn på nyresykdom

Mange pasienter som har kronisk nyresykdom (CKD) vet ikke at de har denne sykdommen, de grunner som er på grunn av de subtile tidlige tegn som ikke betales oppmerksomhet til av pasienter. Så her jeg liste 10 advarsel tegn på nyresykdom.
Registrer 1: Endringer i vannlating
Endringer i vannlating kan innebære mange situasjoner, for eksempel, kan urinen inneholder blod eller urin kan være skummende eller latter. Og, kan du tisser oftere eller sjeldnere, kan urin farge blir mørke eller andre farger. Du kan også føle vanskeligheter med vannlating.
Meld 2: Ødem
Sviktende nyrene ikke klarer å fjerne ekstra væske, slik at disse væskene kan bygge opp i kroppen din, noe som kan føre til hevelse i bena, ankler, ansikt og hender.
Registrer 3: Fatigue
Nyrene kan unnlate å foreta mindre erytropoietin som har funksjon for å øke kroppens produksjon av røde blodlegemer når nyrene er skadet, som et resultat, vil mangel på oksygen båret av røde blodceller gjør hjernen og musklene blir slitne.
Sign 4: Skin kløe og nyresykdom
Skin kløe kommer fra oppbygging av disse avfall i kroppen når nyrene ikke klarer å oppfylle sine jobber i fjerning av disse avfall og giftstoffer.
Sign 5: Ammoniakk smak i munnen
Opphoping av avfall i blodet kan gjøre du har en annen smak på maten du spiste.
Sign 6: Kvalme og oppkast for nyresykdom
Som grunnen nevnt ovenfor, kan opphopning av avfallsstoffer i kroppen føre til at du føler kvalme eller oppkast. Så du kan føle tap av appetitt.
Sign 7: Cold Feeling
Anemi kan gjøre deg kald i de fleste ganger, selv om du er i et varmt rom.
Sign 8: Svimmelhet
På grunn av hjernen er i stand til å få nok oksygen, slik at du kan ha noen problemer med hukommelsen, og du kan også ha problemer med konsentrasjon, og du kan føle svimmelhet.
Ovenfor er de åtte varselsignaler for nyresykdommer. Hold din oppmerksomhet til disse skiltene kan hjelpe deg å få en betimelig inspeksjon og en tidlig behandling.

Micro-kinesisk medisin Osmotherapy i Shijiazhuang nyresykdom sykehuset kan behandling veldig godt.

没有评论:

发表评论