2016年4月18日星期一

Symptomer på nyre infeksjon hos kvinner og behandling


Det finnes ulike symptomer på nyre infeksjoner hos kvinnen, som for eksempel ryggsmerter, hyppig vannlating, skyet urin med en sterk lukt, nokturi (trang til å urinere i løpet av natten), brennende følelse ved vannlating, magesmerter eller press, feber og så videre. Behandling for litt nyrefunksjonen er antibiotika. For sever vilkår for nyresykdom infeksjoner, Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, Immunterapi er et godt valg.
Symptomene på nyre infeksjoner hos kvinner
Typer nyre infeksjon symptomer hos kvinner inkluderer ryggsmerter, hyppig vannlating, skyet urin med en sterk lukt, nokturi (trang til å urinere i løpet av natten), brennende følelse ved vannlating, magesmerter eller press, feber, hematuri (blod i urinen) og lyskesmerter. Infant nyre infeksjon symptomer inkluderer irritabilitet, tap av appetitt og sengevæting (enurese). Identifisere alvorlige nyre infeksjon symptomer kan inkludere høy feber over 101 grader Fahrenheit. Utmattelse / tretthet, nattesvette, kvalme eller oppkast, frysninger / risting og forvirring kan også forekomme. Overdreven risting og frysninger garanterer en tur til ER å sjekke alvorlighetsgraden av infeksjonen. Heldigvis er nyrefunksjonen nesten alltid kureres med antibiotika.
Behandlingen for nyrefunksjoner i kvinne
Avhengig av bakterier som finnes i den urinprøve, og tilstanden til pasienten, er i løpet av den behandlings bestemt. Vanligvis er bruken av antibiotika kjent for å være den første linjen av behandlingen. De fleste krefter fra symptomene innen få dager etter behandlingen. De kan imidlertid fortsatt å fortsette administrasjon av antibiotika for en uke eller lenger. Dette er for å sikre at infeksjonen forlater pasienten for godt. Ved alvorlige infeksjoner, Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, Immunterapi er et godt valg.

没有评论:

发表评论