2016年4月16日星期六

Hva er kronisk nyresykdom Symptomer


Kronisk nyresykdom, kan en generell betegnelse for de fleste nyresykdommer i verden deles inn i 5 etapper i klinikken på grunnlag av GFR, som er en forkortelse for glomerulær filtrasjonshastighet. Denne typen klassifisering er akseptert av mange mennesker over hele verden. I Kina er det også en slags klassifisering på grunnlag av serum creatininefor kronisk nyresykdom som kan deles inn i 4 typer: kompensasjon scenen, discompensation scenen, tidlig stadium av nyresvikt og sluttfasen av virkelige fiaskoen.
Fra navnet, kan vi vite at i kompensasjon scenen, er normalt serumkreatinin. I denne fasen, pasienter generelt har ingen symptomer, eller de kan bare føle svakhet, sårhet i midjen, og økt urin om natten.
I discompensation scenen, er serumkreatinin 133-442 pmol / L. I denne fasen, pasienter føler dårlig appetitt, svak anemi og svak acidose.
I den tidlige fasen av nyresvikt, er serumkreatinin 442-707 pmol / L. I denne fasen, de ovenfor nevnte symptomene blir mer åpenbar.
I avansert stadium av nyresvikt, er serum kreatinin mer enn 707 umol / L. I denne fasen, pasienter begynner å få hjertesvikt, høyt K, blødning i fordøyelseskanalen, barrierer i nervøse centralis, og så videre, som selv truer pasientens liv.
Her vil noen mennesker være forvirret hvorfor serumkreatinin er ikke høy i kompensasjon scenen. (Hvordan redusere Høy kreatinin i blod) Det er fordi kompensasjonen evne til renal glomerulus. Det betyr at det i gjerning, er det noen skadet nyre glomeruli og i dette tilfellet, bør serumkreatinin være høy. Men våre andre normale nyre glomeruli kan gjøre mer arbeid for å erstatte deres arbeid. De kan gjøre mer for å opprettholde normale utvalget av serumkreatinin.
I Kina kan nyresykdom også bli kalt en stille sykdom for mange pasienter på sykehus når de er i uremi scenen for de kan ikke føle noen symptomer eller ubehag i dagliglivet. Faktisk, i kompensasjon scenen, det er skade, og det faktisk finnes forskjeller i urinen som protein i urinen, mikroskopisk hematuri, etc. Så rettidig diagnose er ikke bare nødvendig, men også kritisk.

Folk er foreslått å ta eksamen på blod og urin minst en gang hvert år, noe som kan bidra til å finne ut de minimale symptomer ved kronisk nyresykdom.

没有评论:

发表评论