2016年4月22日星期五

Symptomer i Early Nedsatt Deficiency


Nedsatt mangel eller nedsatt nyrefunksjon, også kalt som nyresvikt, beskriver en medisinsk tilstand der nyrene ikke klarer å fullstendig skille ut kroppens avfall og giftstoffer ut av kroppen fra blodet. I denne tilstanden, hva kan vi gjøre? Denne artikkelen vil diskutere behandling for nyre mangel.
Nedsatt mangel er preget av en nedgang på glomerulær filtrasjonshastighet (GFR). Problemer ofte støtt på i nyresykdommer inkluderer unormale væskenivået i kroppen, overmuch acid nivåer, unormale nivåer av kalium, fosfat, etc.
Tidlige stadier av kronisk nyresvikt vanligvis refererer til trinn 1. og trinn 2. Nedsatt mangel, og her har vi fokus på inspeksjoner av tidlig stadium 1 og trinn 2 Nyresvikt.
Vanligvis er det ingen eller få fysiske symptomer som du kan føle i trinn 1 og trinn 2 Nedsatt mangel. Imidlertid kan noen symptomer bli vist opp i de relaterte inspeksjoner.
Blodprøve
Blood Test vanligvis vil vise patologi og hoved er litt forhøyet serumkreatinin. Etter den tid som serumkreatinin er forhøyet, den person som vanligvis har mistet 50 prosent av hans eller hennes nyrefunksjon.
Urinanalyse
Den viktigste urin abnormitet som vil vise en nyresykdom er nærværet av proteinet eller blod. Enten protein eller blod vises, er videre undersøkelser er nødvendig for å gjennomføre slik som å gjøre fastslå de underliggende årsakene. Imidlertid ikke blod eller protein i urinen ikke at den virkelige graden av nyreskader.
Blodtrykk
Noen mennesker vil vise høyt blodtrykk når de er i den tidlige fasen av nyre mangel. Noen nyresykdommer kan ha symptomer på høyt blodtrykk i tidlig tidspunkt.
Nyresykdom er mer og mer vanlig, vi trenger til behandling for nyre Disease.Micro-kinesisk medisin Osmotherapy i Shijiazhuang nyresykdom sykehus kan behandle nyresykdom.

Ovennevnte er den grunnleggende innføring av symptomer i tidlig nedsatt nyrefunksjon. Hvis du har mer tvil, ta kontakt med oss ​​på Internett.

没有评论:

发表评论