2016年4月20日星期三

Urea volum med CKD


Mengden av urin endret fra annet stadium av CKD. I den tidlige fasen av CKD, mengden av urin er ikke for mye forandring. Men i sluttfasen av CKD, vil det være lite urin i pasienter med kronisk nyreinsuffisiens. Dersom vilkårene forverring trinnvis, når det ikke er urin, vil døden være i nærheten av deg.
Kronisk nyresykdom (CKD) er langvarige, tiltagende forverring av nyrefunksjonen. Symptomer utvikle langsomt og inkludere anoreksi, kvalme, oppkast, stomatitt, smaksforstyrrelser, nokturi, tretthet, tretthet, kløe, redusert mental årvåkenhet, muskelrykninger og kramper, væskeansamlinger, underernæring, GI sårdannelse og blødning, perifere nevropatier, og beslag. Diagnosen er basert på laboratorietesting av nyrefunksjon, noen ganger etterfulgt av nyrebiopsi. Behandlingen er først og fremst rettet mot den underliggende sykdommen, men inneholder væske og elektrolytt ledelse, erytropoietin for anemi, og ofte dialyse eller transplantasjon.
Hvordan forbedre urin i pasienter med kronisk nyreinsuffisiens?
1. Effektiv behandling
Det er ingen tvil om at effektiv behandling er nøkkelen til å løse den mindre urin. Hvis det er lite urin i CKD pasient, betyr det at nyrefunksjonen har blitt skadet sterkt. Det er tre effektiv behandling i sykehuset vårt, som er Micro-kinesisk medisin, Immunterapi terapi og immunterapi.
2. holde balansen diett
For CKD pasienter med mindre urin, hvis du ønsker å forbedre urinen beløp, må du betale mye oppmerksomhet til kosthold. Vennligst aldri spise mat rik på salt og sukker. En balanse kosthold er viktig for deg.
3. Ha rimelig trening hver dag
Det er også svært viktig for pasienter med kronisk nyreinsuffisiens gjøre litt trening for å forbedre urinen beløp. Jeg ofte så noen utlendinger med CKD gjøre avgiftsdirektoratet som en grupper i vårt sykehus i ettermiddag. Det er bra!
4. holde god stemning

Godt humør vil hjelpe deg sterkere, slik at du kan beseire nyresykdom. Når det er en CKD pasienter i sykehuset vårt, har han allerede i sluttfasen av CKD og han kommer fra indisk. Han er en veldig optimistisk person. Vi kan alltid høre hans høylytt latter fra hans rom. Til slutt, hjelper vi ham forbeholder seg uremia. Nå er han fortsatt i god tilstand.

没有评论:

发表评论