2016年4月21日星期四

Nitrogen og nyresykdom


Hva er forholdet mellom nitrogen og nyresykdom? Når det gjelder nitrogen, skal vi tenke på blod-urea-nitrogen umiddelbart. I normal tilstand, har nyrefunksjonen av filtrering. Nitrogen er en slags metabolismeprodukter, som skal slippes ut av kroppen. Men når nyresykdom finner sted, vil nitrogen spesielt blod-urea-nitrogen stige tilsvarende. Så BUN, som er en forkortelse for blod urea nitrogen er en svært viktig indeks som viser funksjonen av nyrene.
I detalj, BUN (blod-urea-nitrogen) er terminalen metabolisme av protein i kroppen. Vanligvis kan 1 g protein fører til 0,3 g urea. Urea inneholder nitrogen, som står for 28/60, nesten nådde så høyt som halvparten. I normal tilstand, er nyre orgel som utslipp nitrogen. Urea kan reabsorberes etter å ha blitt filtrert gjennom nyretubuli. Men skaden av nyre vil gjøre en forskjell. I begynnelsen, på grunn av erstatningen evne, blod-urea-nitrogen nivå vil ikke stige. Med skaden er alvorlig, vil det bli økt nivå av blod-urea-nitrogen. I dette tilfellet har GFR (glomerulær filtrasjonshastighet) falt til mindre enn 50%.
For en normal person, det normale utvalget av BUN (blod urea nitrogen) 3.2-7.1mmol / L (9-20mg / D1). På grunn av en rekke nyreparenchymet lesjon, slik som renal glomerulær nefritt, akutt eller kronisk nyresvikt, BUN (blod-urea-nitrogen) vil stige.

Selv om BUN (blod urea nitrogen) nivået er utenfor normalområdet, vi trenger ikke bekymre deg for at vi kan løse det med spesifikk terapi ved å reparere de ødelagte indre cellene i kroppen. I Shijiazhuang nyresykdom sykehus, har vi Micro-kinesisk medisin Osmotherapy, noe som kan hjelpe pasienter redusere nitrogen i kroppen ved å reparere de ødelagte indre cellene og utlading giftstoffer som blod urea nitrogen, og dermed gjenopplive nyrefunksjon.

没有评论:

发表评论